Porodica i nostalgija jači od novčane kazne: Srbin poručio upravi Beverena - "Moram kući"

28.12.2020

12:58 >> 12:52

0

Belgijski klub najavio kaznu i odlazak u karantin posle povratka Aleksandra Vukotića iz Srbije

Porodica i nostalgija jači od novčane kazne: Srbin poručio upravi Beverena - "Moram kući"
Copyright Profimedia

Zabrana kretanja od kluba nije prepreka da se vidi porodica. Srpski internacionalac u Beverenu odlučio je da dobije kaznu od kluba zbog kršenja naredbe uprave kluba da se ne putuje u zemlje porekla tokom novogodišnje pauze u prvenstvu Belgije.

Pročitajte još

Vukotić je rešio da poseti svoju porodicu u Srbiji i on je već najavio rukovodstvu da će tokom utorka odleteti za Beograd. On je pre dva meseca postao otac i želi da vidi suprugu i sina, tako da će pravilo o ne napuštanju Belgije iz tog razloga biti prekršeno:

– Porodica je na prvom mestu – rekao je štoper Beverena i nastavio:

– Ljudi u klubu razumeju moju odluku. Bilo je teško podneti poslednjih nekoliko meseci i odvojenost od supruge i sina. Sad ih konačno mogu ponovo videti.

Beveren sledeću utakmicu igra 11. januara protiv Standarda, a Vukotić planira da se u Srbiji zadrži svega tri dana. Po povratku će ipak morati u karantin i to je rezon Beverena zašto sprečavaju igrače sa idu u posetu svojim familijama.

– U principu, niko ne sme da ide u inostranstvo Svako ko to učini može očekivati novčanu kaznu. Ali i dalje se nadamo da neće ići – kaže trener ekipe Niki Haien za Vukotićev slučaj.

Vukotić je rođen 1995. godine u Kraljevu, visok je 201 centimetar i igra na poziciji štopera. U Beveren je došao iz BiH, ekipe Krupe, pre dve godine. U Srbiji je nastupao za Slogu iz Kraljeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike