Falkaov broj u Raju je zločin protiv fudbala! Navijači iskalili bes na predsedniku, ne pomaže ni "Tigre" (VIDEO)

17.09.2021

19:06 >> 21:20

0

Ne mogu ljudi da se pomire što napadač nosi broj defanzivca

Falkaov broj u Raju je zločin protiv fudbala! Navijači iskalili bes na predsedniku, ne pomaže ni "Tigre" (VIDEO)
Copyright Maurisio Isla i Radamel Falkao, Tanjug/AP Photo/Fernando Vergara

Radamel Falkao nastavlja karijeru u Španiji, ali je uspeo da iznervira fudbalske konzervativce i pre nego što je zaigrao i dobio priliku da pokaže da su povrede prošlost i da ima još šta da pokaže.

Razlog? Pa, broj na dresu. Ovaj “rasni” golgeter, koji je u karijeri igrao za Porto, Atletiko Madrid i Monako, sa izletima u Mančester junajted i Čelsi, došao je u Rajo Valjekano besplatno, pošto je sporazumno raskinut ugovor sa Galatasarajem.

Naravno, svi se raduju povratku “El Tigrea” u Primeru, gde je igrao svoj možda i najbolji fudbal. Za Atletiko je odigrao 91 utakmicu i postigao 70 golova u periodu od 2011. i 2013.

Ipak, na promociji se pojavio u dresu sa brojem – TRI!

Radamel Falkao, Profimedia

U tradicionalnoj podeli brojeva, trojku su nosili levi bekovi, bar u Evropi. To se malo promenilo, ali ti brojevi od 2 do 5, obično su rezervisani za odbranu. Falkao je do sada uglavnom nosio devetku.

Inače, čak ni dolazak ovako velikog imena u maleni Rajo nije mogao da umiri gnev navijača prema predsedniku Martinu Presi, zbog serije gafova i propusta kluba pod njegovim vođstvom.

Poslednji u nizu su karte za sutrašnji meč sa Hetafeom: onlajn prodaje nema, sezonskih ulaznica nema, tako da su navijači morali da čekaju u redovima. Na promociju ih je došlo oko 2.000 i imali su šta da kažu. Čim se pojavio, kao jedan su zapevali: “Presa vete ya” (Presa, odlazi odmah).

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike