Kantea je nemoguće ne voleti: Po ko zna koji put dokazao da je najskromnija zvezda fudbala! (FOTO)

17.09.2021

18:22 >> 18:23

0

Ponovo se spontano družio sa navijačima

Kantea je nemoguće ne voleti: Po ko zna koji put dokazao da je najskromnija zvezda fudbala! (FOTO)
Copyright Profimedia

Čelsijev N’Golo Kante je verovatno najskromnija i najnormalnija fudbalska zvezda tog nivoa. Sada je ponovo osvojio simpatije svih.

Kante je trenutno povređen i nije bio u timu Čelsija koji je pobedio Zenit 1:0 u utorak, ali je ipak uspeo da oduševi.

On je tokom jednog šopinga pokazao koliko je pokoran i normalan. Kante zarađuje oko 340.000 evra nedeljno, ali vozi Minija i sam obavlja svoju kupovinu. Sada ga je u jednoj prodavnici sreo fan i zamolio za fotografiju.

Izašao sam u laganu kupovinu u Asdi (lanac samoposluga) i vidite na koga sam naleteo. N’Golo Kante, kakav igrač i kakvo ljudsko biće! Vrlo ljubazno je pristao da se fotografiše sa mnom i bio je jako pristojan. Pažljivo je slušao šta sam imao da kažem, toliko je to skromno za igrača njegovog nivoa – napisao je korisnik Sarfraz Ahmed.

Printscreen/Twitter

Kante je proglašen za najboljeg veznog igrača Evrope, a predsednik UEFA Aleksandar Čeferin mu je nagradu uručio u utorak na Stamford bridžu.

Kante je u maju posle polufinala Lige šampiona krenuo kući u svom Mini Kuperu, a navijači su ga okružili sa svih strana.

Mini je njegov izbor vozila još od kada je došao u Englesku, 2015. u Lester. To je u direktnoj suprotnosti sa mnogim zvezdama njegovog kluba, koji voze luksuzne superautomobile.

Svetski prvak sa Francuskom nije se prvi put spontano družio sa navijačima. Pre tri godine je posetio džamiju u centru Londona pošto je propustio voz za Francusku.

Nedugo potom je otišao u goste kod jednog navijača kojeg je upoznao u džamiji. Tamo je ručao, igrao FIFA, a onda gledao emisiju “Match of the Day”.

Kante je bio najbolji igrač u finalu Lige šampiona, u kome je njegov Čelsi pobedio Mančester siti, ali je trenutno na poštedi zbog povrede članka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike