Ronaldo u seriji, ali heroji su Lingard i De Hea: Junajted jedva slomio otpor Vest Hema

19.09.2021

15:20 >> 15:43

0

Golman Crvenih đavola odbranio penal u nadoknadi vremena

Ronaldo u seriji, ali heroji su Lingard i De Hea: Junajted jedva slomio otpor Vest Hema
Copyright Kristijano Ronaldo / AP Photo/Rui Vieira

Navijači Manečster junajteda dobili su još dva fudbalere za dizanje u nebesa.

Slavili su Crveni đavoli pobedu od 2:1 nad Vest Hemom, iako je sve više vuklo na podelu bodova. A junaci pobede su, pored već uobičajenog, Kristijana Ronalda strelca prvog gola, Džesi Lingard i golman David de Hea.

Prvi zbog gola u 89. minutu, koji nije proslavio iz poštovanja prema klubu za koji je donedavno igrao, a drugi zato što je odbranio penal Marku Noblu u nadoknadi vremena.

Junajted se ovim trijumfom zadržao na deobi prvog mesta sa Liverpulom, dok je Vest Hem na poziciji broj osam u Premijer ligi.

pročitajte još:

Drugi meč popodnevnog programa engleskog šampionata odigrali su nezaustavljivi Brajton i Lester (2:1). Galebovi su do solova stigli preko penala Nila Mopea u 35. i Danije Velbeka u 50. minut, da bi čast Lisica spasao Džejmi Vardi 11 minuta kasnije. Bio je to njegov 121 gol u 250 nastupa za Lester.

Gosti su izjednačili u 67. minutu, ali je VAR poništio taj gol zbog ofsajda, baš kao i onaj u 86. minutu susreta. Brajton je treći sa 12 bodova, a Lester ih je nakupio šest i zauzima 12. mesto na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike