Srpski slobodni agenti pronalaze klubove i posle zvaničnog zatvaranja pijace u Evropi

21.09.2021

07:08 >> 08:44

0

Nove poslodavce dobili iskusni štoperi

Srpski slobodni agenti pronalaze klubove i posle zvaničnog zatvaranja pijace u Evropi
Copyright Vladimir Golemić/Profimedia

Iskusni srpski štoper Vladimir Golemić pronašao je novi klub.

Bivši defanzivac Mladosti iz Lučana i Krotonea narednu sezonu igraće u grčkom šampšionatu kao članm Lamije. Golemić je u Lamiju došao bez obeštećenja, pošto mu je 30. juna istekao ugovor sa italijanskim klubom.

– PAE PAS Lamija 1964 sa zadovoljstvom objavljuje početak svoje jednogodišnje saradnje sa 30-godišnjim srpskim centralnim bekom Vladimirom Golemićem. Golemić je donedavno igrao za italijanski Krotone, u čijem je dresu odigrao 31 meč u Seriji A, postigavši i dva gola. Pozdravljamo ga i želimo mu zdravlje i mnogo uspeha sa našim timom – objavljeno je u saopštenju grčkog kluba.

Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Pored Golemića, još jedan iskusni srpski internacionalac pronašao je klub nakon završenog letnjeg prelaznog roka. Status slobodnog agenta omogućio je Milanu Milanoviću da i po zatvaranju “pijace” potpiše ugovor o saradnji sa Radničkim iz Kragujevca.

Milanović se tako nakon 13 godina igranja u moskovskoj Lokomotivi, Palermu, Askoliju  i mnogim drugim klubovima vratio u Srbiju. On je svojevremeno kao član omladinske selekcije Crvene zvezde preselio u Moskvu, ali u Lokomotivi nikad nije dobio pravu šansu.

Milanović je pored Nikole Ninkovića, koji je potpisao za Proleter, i Slobodana Rajkovića, pojačanja TSC, treći srpski fudbaler povratnik sa zavidnom internacionalnom karijerom.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike