"Sve mu j***m, igrate za Juventus!" Isplivao snimak besnog Alegrija, reči savršeno opisuju agoniju kluba

21.09.2021

15:07

0

Juventus 60 godina nije bio ovako loš

"Sve mu j***m, igrate za Juventus!" Isplivao snimak besnog Alegrija, reči savršeno opisuju agoniju kluba
Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Juventus ima najgori početak Serije A u poslednjih 60 godina, što je razbesnelo sve. Još ranije je kapiten Đorđo Kjelini uhvaćen kako treneru Masimilijanu Alegriju govori “ovo nije tim”. 

Tek posle toga je Juventus odigrao 1:1 sa Milanom i tako posle četiri kola ostao bez pobede. Sada je na deobi pretposlednjeg mesta sa Kaljarijem, jer obe ekipe imaju samo po dva boda.  

Italijanski mediji obrušili su se na Juventus. Korijere delo sport je napisao da je tim sada “pao najniže”, dok torinski Tutosport navodi da klub drma velika kriza. 

Sada je isplivao snimak koji je napravio jedan navijač. Na njemu se vidi koliko je 54-godišnji trener pobesneo nakon poslednjeg remija. Dok je ljutito izlazio sa terena, moglo se čuti kako govori:  

Pa sve mu j***m, igrate za Juventus! 

On je posle meča dao rutinsku izjavu o neiskorišćenim šansama i priznao da je Milan bio dominantan. Kada je suočen sa snimkom, koji je od tada postao viralan, Alegri je otvoreno priznao: 

– Imam ja mnogo ljudskih emocija. To se odnosilo na sve koji ulaze sa klupe: Uvek morate biti spremni, ko god uđe, mora da bude odlučan, jer ne možemo igrati sa desetoricom. 

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike