Burno posle poraza Vojvodine, poraženi nije pružio ruku: Iskusni trener poručio mlađem kolegi, nauči da gubiš

30.08.2021

08:06

0

Kruševljani upisali novu pobedu

Burno posle poraza Vojvodine, poraženi nije pružio ruku: Iskusni trener poručio mlađem kolegi, nauči da gubiš
Copyright Printscreen/YouTube/Super liga Srbije

Napredak je bio bolji od Vojvodine, rezultatom 2:0. Ali posle utakmice u Kruševcu na konferenciji za novinare bio je samo jedan šef stručnog štaba. To je bio strateg domaćina, Milan Đuričić, dok je Slavoljub Đorđević poslao svog pomoćnika, Predraga Ranđelovića.

Nažalost, sama utakmica je ostala u senci neprijatne scene. Đorđević odbio na se pozdravi sa Milanom Đuričićem, iako mu je šef stručnog štaba domaćeg kluba pružio ruku.

To je prokomentarisao i iskusni trener (na 2:50 snimka).

– Ne bih sada da širim priču, ali… Gospodin Đorđević mora da nauči da gubi. Fudbal je igra pobeda i poraza i trebalo bi, kad izgubi, da pruži ruku kolegi, a ne da traži ne znam ni ja kakve izgovore. Njemu i stručnom štabu, Vojvodini, želim sve najbolje, ali mora da nauči da gubi, jer u fudbalu pobeda nije sve. Eto, to je moj savet njemu, a on kako hoće – kazao je Đuričić.

 

Kada je reč o utakmici, i Đuričić i Ranđelović su imali svoje viđenje.

– Do 35. minuta odnos u posedu je bio 65:35, a imali smo i vođstvo. U nastavku se videla želja Vojvodine da preokrene, ali sačekali smo je i iz prekida dali gol. Sve vreme smo kontrolisali utakmicu i zasluženo pobedili – kazao je Đuričić čiji je tim slavio zahvaljujući golovima Petra Kunića i Dejana Kerkeza.

Objašnjenje je dao i Ranđelović.

– U početku se nismo adaptirali na teren, kasnije smo imali neke momente, prekide. U nastavku, u periodu ofanzive, iz prvog kornera smo primili gol. Težak poraz za nas. Ostaje nam da radimo i nadamo se najboljem – zaključio je Đorđevićev najbliži saradnik.

U narednom kolu, koje će biti odigrano posle pauze zbog obaveza reprezentacija Vojvodina će biti domaćin Metalcu, a Napredak Radniku.

Trenutno, Napredak je na četvrtom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 12 bodova iz sedam utakmica. Vojvodina je deveta sa osam bodova iz šest mečeva.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike