Milan čeka poslednje sate prelaznog roka da aktivira „bombu“!? Ima samo jedna „sitnica“…

30.08.2021

15:05 >> 15:14

0

Autor: Adam Štulić

Sled događaja je prilično realan, ali cela priča visi zbog informacije koja je malo verovatna

Milan čeka poslednje sate prelaznog roka da aktivira „bombu“!? Ima samo jedna „sitnica“…
Copyright Mariano Diaz, Hames Rodrigez i Eden Azar foto: Profimedia

Većina najvećih evropskih klubova je tokom tekućeg prelaznog roka angažovala barem po jedno zvučno poštovanje, ali je leto na „San Siru“, u odnosu na rivale, bilo prilično mirno.

Ipak, to bi moglo da se promeni do kraja letnje fudbalske pijace (31. avgust u ponoć), pošto su „rosoneri“, navodno“, dogovorili jednu „bombicu“ i spremaju se da je aktiviraju pred sam završetak prelaznog roka.

Novinar Vito de Palma je, u odjavi meča Milan-Đenova, na „ESPN“, objavio kako Milan ima dogovor sa Hamasom Rodrigezom i njegovim agentom, te da će transfer biti ozvaničen u poslednjim satima 31. avgusta.

Nije tajna da kolumbijski vezista želi da ode iz Evertona, pogotovo pošto su „karamele“ na mesto menadžera postavile Rafu Beniteza, već se ranije dovodio u vezu s Milanom, ali ono što celu priču, u principu realnu priču, stavlja pod veliki znak pitanja jeste što je novinar „ESPN“ objavio kako klub sa „San Sira“ neće platiti obeštećenje Evertonu, jer njihova politika ne uključuje „plaćanje slobode“ za igrače starije od 26 godina.

Nekadašnji vezista madridskog Reala ugovor s Evertonom ima do leta 2022. godine i malo je verovatno da bi ga liverpulski klub pustio bez centa obeštećenja, pogotovo kada se ima u vidu da je u prethodnom periodu upravo novac koji je Everton tražio za puštanje Rodrigeza bio glavna prepreka na putu realizacije nekih drugih opcija koje su se pojavljivale tokom leta.

Pročitajte još

Ipak, ne treba biti isključiv ni u jednom scenariju, pošto je ceo poslao, u većem obimu, u rukama superagenta Žorža Mendeša, koji je u prošlosti često umeo da nemoguće situacije pretvori u stisak ruku svih zainteresovanih strana. Da može znamo, pitanje je samo da li će imati dovoljno vremena…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike