"Rosoneri" dobri i bez Ibrahimovića: Milan se iz Đenove vraća sa tri boda

23.08.2021

21:59 >> 22:07

0

Jedini gol za goste bio je delo Brahima Dijaza u 9. minutu

"Rosoneri" dobri i bez Ibrahimovića: Milan se iz Đenove vraća sa tri boda
Copyright Brahim Diaz/Tanjug/ano Pecoraro/LaPresse Via AP)

Milan je pobedom otvorio novu sezonu u Seriji A. “Rosoneri” su slavili trijumf i tri boda ostvarivši 0:1 u Đenovi protiv Sampdorije, a jedini gol na meču postigao je Brahim Dijaz u 9. minutu.

Milan nije još u pravoj formi, ali navijači slavnog tima imaju mnogo razloga da budu zadovoljni kako je ekipa startovala u ovom šampionatu.

Odluka je pala u ranoj fazi meča, posle dodavanja Davida Kalabrije koje je Dijaz pretvodio u vođstvo. Trener Stefano Pjoli nije mogao da računa na prvu zvezdu tima Zlatana Ibrahimovića, ali je od prvog minuta zaigralo pojačanje iz Čelsija Olivije Žiru.

Ibrahimović i dalje trenira odvojeno zbog povrede kolena. Njega ove nedelje čeka završni pregled posle čega će lekari utvrditi u kom je stanju koleno i da li bi harizmatični Šveđanin mogao da dobije njihovu dozvolu da se pridruži ekipi.

Fudbaleri Kaljarija i Specije odigrali su večeras nerešeno 2:2, u prvom kolu italijanske Serije A. Gosti su imali ubedljivih 0:2, ali su dozvolili protivniku da im ipak otkine dva boda.

Golove za Kaljari postigao je Žoao Pedro u 62. i 66. minutu, dok su strelci za Speciju bili su Emanuel Đasi u 7. i Simone Bastoni u 58. minutu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike