Zvezda ostala bez željenog „kapitalca“

30.08.2021

16:04 >> 16:15

0

Autor: Adam Štulić

Nikola Čumić ostao nedostižan srpskom prvaku

Zvezda ostala bez željenog „kapitalca“
Copyright Profimedia

U danu kada je predstavila Rišarija Živkovića kao jedno od najzvučnijih pojačanja ovog leta, Crvena zvezda je, kako stvari stoje, ostala bez Nikole Čumića.

Kako piše portal „Mozzart sport“, mladi srpski ofaznivac karijeru će nastaviti u Lucernu.

Nekadašnji fudbaler niškog Radničkog, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sportingu iz Hihona, na „Marakani“ je bio viđen kao jedno od značajnijih pojačanja do kraja prelaznog roka, ali čelnici kluba iz Ljutice Bogdana, ipak, nisu uspeli da odobrovolje gazdu Olimpijakosa Evangelosa Marinakisa da spusti zahteve za Čumićevu slobodu.

Podsetimo, Zvezda je nedavno poslala zvaničnu ponudu Olimpijakosu za pozajmicu s obaveznim otkupom na kraju sezone za 600.000 evra i 20 procenata od narednog transfera, ali je pirejski klub zahtevao milion.

Pročitajte još

U međuvremenu, još nekoliko klubova je ušlo u trku za potpis srpskog fudbalera pa je gazda grčkog prvaka povećao zahteve na 2 miliona evra i 20 procenata, crveno-beli su ponudili prvobitno traženih milion plus 20 odsto, ali je Lucern u ponedeljak ekspresno reagovao i završio transfer nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike