Radnički se budi pred Partizan, Voždovac siguran

30.08.2021

20:12 >> 20:39

0

Autor: Adam Štulić

Kragujevčani osvojili bod u Novom Sadu, Kolubara bez šanse na krovu

Radnički se budi pred Partizan, Voždovac siguran
Copyright Detalj s meča Voždovac - Kolubara foto: MN Press

Kragujevački Radnički pokazuje naznake izlaska iz rezultatske krize u, za njih, idealnom momentu, pred dolazak Partizana na „Čika Daču“ odmah posle reprezentativne pauze.

Posle impresivnog starta, povratnik u elitni rang srpskog fudbala vezao je pet utakmica bez pobede (tri poraza, dva remija), ali su na gostovanju protiv novosadskog Proletera (1:1) dali nadu svojim navijačima da bi mogli da uživaju u fudbalskom spektaklu kada u Kragujevac stigne lider Linglong Superlige.

Iako su domaći vodili od 14. minuta golom Dušana Jokovića, Kragujevčani su u nastavku meča podsetili na izdanja sa starta sezone, kada su u prva dva kola savladali lučansku Mladost i subotički Spartak.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Mirić bio je najopasniji pojedinac u gostujućem timu i upravo je on u 68. minutu doneo izjednačenje, da bi mu do kraja meča drugi pogodak bio poništen zbog ofsajda.

U poslednjem meču 7. kola elitnog ranga srpskog fudbala Voždovac je na „krovu“ bio bolji od Kolubare 2:0, golovima Lasickasa u 21. i Vujnovića u 42. minutu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike