Tvente popustio, uporni Partizan na kraju prelazanog roka dovodi Meniga za 700.000 evra

12.09.2021

09:39 >> 10:19

0

Autor: Milan Nastić

Holanđanin sutra treba da obavi lekarske preglede u Beogradu

Tvente popustio, uporni Partizan na kraju prelazanog roka dovodi Meniga za 700.000 evra
Copyright Profimedia.rs

Prelazni rok odbrojava poslednje sata, ali u Partizanu ne sede skrštenih ruku i ponovo su aktivirali pregovore sa fudbalerom Tventea Kvinsijem Menigom, saznaje Telegraf.

Prema njihovom pisanju, razgovori su ušli u završnu fazu i očekuje se da krilni fudbaler dođe u narednih 24 sata u Beograd, obavi lekarske preglede i potpiše ugovor sa crno-belima.

Kamen spoticanja bila je cifra, jer Tvente je u prvi mah tražio obeštećenje od 1.000.000 evra, dok je Partizan hteo da izdvoji pola mliona manje, a na kraju su se našli na 700.000 evra, što je zadovoljilo obe strane.

Pročitajte još

Inače, radi se o fudbaleru koji je prošao školu Ajaksa, ali je za seniorski klub iz Amsterdama odigrao samo tri utakmice.

Potom je otišao u Nant, ni tamo nije uspeo da se snađe, nije odigrao nijednu utakmicu za Kanarince, pa je prosleđen u tim B, zatim je otišao u Oldam, koji nastupa u engleskoj ligi 2.

Posle toga se vratio u Holandiju, igrao za Cvole, a u Tvente je stigao pre dve godine, a prošle sezone upisao je 33 utakmice, uz osam golova i tri asistencije.

Pet puta oblačio je dres mlade reprezentacije Holandije, a 2012. godine je sa kadetima Lala bio prvak Evrope.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike