Ima sve, status, dragocen je... Srpski "orlovi" dobili veliko pojačanje

31.08.2021

13:31 >> 13:49

0

Selektor Srbije najavio predstojeće mečeve

Ima sve, status, dragocen je... Srpski "orlovi" dobili veliko pojačanje
Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije ulazi u novi mini-ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. “Orlove” Dragana Stojkovića čekaju dueli sa Luksemburgom u Beogradu i sa Republikom Irskom u Dablinu.

Ali pre toga će odmeriti snage sa Katarom u prijateljskom meču. Na njihovoj klupi je Feliks Sančez Bas. Pošto će ova država biti organizator Mundijala, našem selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju postavljeno je pitanje da li očekuje da mu kolega poželi dobrodošicu u Katar.

– Ja mislim da će on to svakom reći (smeh). Isto će reći svim selektorima sa kojima Katar bude igrao, što je lepo od domaćina, naravno, da budu ljubazni. Mislim da ga previše ne zanima da li ćemo mi ili Portugalija ići na Mundijal.

pročitajte još:

Stručnom štabu Srbije priključen je i Ljubinko Drulović. Koliko je on dragocen, objasnio je Stojković.

– Ne znam u kom smislu? Kao čovek? Kao trener? Šalim se… Čim je tu, zaslužio je da bude tu. Dugo se poznajemo, dragocen je, naravno. Ima reprezentativni status i bekgraund i kao igrač i kao trener. Ovo ništa nije novo za njega, samo se vratio tamo gde je bio – zaključio je Stojković.

Stojković, Đorović i Drulović. MN Press

Podsetimo, utakmica sa Katarom u Debrecinu biće odigrana sutra, sa početkom u 18 časova. Onda će u subotu u Beogradu gostovati Luksemburg, a za utorak je zakazan duel sa Republikom Irskom u Dablinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike