Španski velikani trampe ofanzivce: Uvod u završnicu prelaznog roka, Barsa i Atletiko u glavnim ulogama

31.08.2021

14:44 >> 17:54

0

Grizman nazad u Madrid, Žoao Feliks na Kamp Nou

Španski velikani trampe ofanzivce: Uvod u završnicu prelaznog roka, Barsa i Atletiko u glavnim ulogama
Copyright Profimedia

Malo su smirile strasti u poslednjim satima najuzbudljivijeg prelaznog roka godinama unazad, ali vesti iz Španije deluju kao najava burne završnice.

Barselona je, kako javlja ESPN, ušla u pregovore sa Atletiko Madridom za više nego zanimljivu razmenu igrača. Žele Katalonci u svojim redovima Žoaa Feliksa, a zauzrvat među crveno-bele šalju Antoana Grizmana.

Trenutno ne postoje informacije iz kojih bi se saznalo kako se ova ideja svidela “jorgandžijama”, ali je sigurno da bi Grizman baš legao ekipi koju vodi Čolo Simeone. Zna Francuz sve o Altetiku, igrao je tamo od 2014. do 2019. godine i na 180 utakmica postigao 94 gola, pa ga je baš taj učinak i preporučio Barseloni.

Pročitajte još:

S druge strane od Feliksa se očekivalo daleko više od onog što je prikazao. Od 2019. godine kada je stigao u Madrid, mladi Portugalca je na 58 utakmica postigao 13 golova, a to nije učinak kakav čelnici kluba žele.

Trampa iz tog ugla deluje prilično realno, iako specijalizovani italijanski novinar Fabricio Romano javlja da Altetiko nije zainteresovan za ovaj posao, ne bi trebalo isključiti da do razmene igrača ipak dođe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike