Svi gledaju u Mbapea, a Real ukrao klinca o kome se priča - sad je zvanično "kraljević"!

31.08.2021

17:54 >> 18:13

0

Neočekivano pojačanje!

Svi gledaju u Mbapea, a Real ukrao klinca o kome se priča - sad je zvanično "kraljević"!
Copyright Kilijan Mbape i Eduardo Kamavinga foto: Profimedia

Real Madrid razmišlja o budućnosti. U sam smiraj prelaznog roka, potpisao je šestogodišnji ugovor sa 18-godišnjim vezistom Eduardom Kamavingom, baš kao što se očekivalo.

Neočekivano pojačanje u poslednji čas plaćen je Renu 31 milion evra, uz potencijalne bonuse od još devet, piše Marka.

Ovaj transfer obavljen je u sred pregovora oko Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena, što je bila jedna od glavnih tema ovog prelaznog roka.

Ugovor Kamavinge isticao je 2022, ali je Florentino Perez obradovao Karla Anćelotija i doveo mu pojačanje u vezi, što je linija tima u kojoj su pojačanja najpotrebnija.

Kamavinga je trenutno registrovan kao igrač Real Madrid Kastilje, rezervnog tima Reala koji nastupa u trećoj ligi.

Kamavinga je jedan od igrača mlađih od 20 godina kojima se predviđa najsvetlija budućnost. Za njega su bili zainteresovani brojni klubovi, među kojima je i Pari Sen Žermen. I to ne samo da su Parižani bili zainteresovani, već su bili ubeđeni da će ga dovesti.

Ipak, Perez je izveo manevar i oteo im ga ispred nosa, tako da sada imaju igrača za budućnost. Sada se u vezi priključuje Kazemiru, Krosu, Modriću, Isku, Valverdeu, ali i Sebaljosu i Asensiju, kao i omladincu Antoniju Blanku.

Kamavinga je rođen u Angoli 2002. a igra za mladu reprezentaciju Francuske. Za Ren je odigrao 95 utakmica, postigao je šest golova, uz pet asistencija.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike