Laže bre 100 posto! Srpski fudbaler u neverici, rezultat se promenio u toku intervjua (VIDEO)

02.09.2021

09:53 >> 10:04

0

Vlahović čuo rezultat iz Portugala, pa nije mogao da veruje

Laže bre 100 posto! Srpski fudbaler u neverici, rezultat se promenio u toku intervjua (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Srbija je ubedljivo pobedila Katar u prijateljskom meču. Bilo je 4:0, ali nije se pričalo samo o toj utakmici. Mnogo se govorilo i o ostalim rezultatima u našoj grupi: Luksemburg je savladao Azerbejdžan 2:1, a istim rezultatom, posle velikog preokreta Portugal je slavio protiv Irske.

Golove je postigao Kristijano Ronaldo u 90. i 98. minutu, baš u vreme kada su naši igrači davali izjave. Dušan Vlahović je čuo vest baš u toku izjave. Novinar ga je pitao da li je čuo rezultat u Portugalu.

– Jesam, 1:1, dali su gol nešto pred kraj utakmice. Nema veze, sada je sve na nama, je l’ tako – rekao je Vlahović.

Tada mu je Filip Đuričić dobacio da je 2:1.

– Za koga? – upitao je u neverici.

Kada je čuo da je za Portugal, prvo je gledao, a onda se nasmejao.

Lažeš… Laže 100 posto – govorio je. A onda je na engleskom pitao nekoga i uverio se da je rezultat pravi, nastavio je mirno:

– Dobro, i dalje zavisimo od nas. Ako mi pobedimo sve utakmice do kraja, otići ćemo na Svetsko prvenstvo. Bolje da ne gledamo ostale ekipe, već da se koncentrišemo samo na nas i da damo 100 posto naših mogućnosti – rekao je Vlahović.

O Kataru

Pre toga je pričao o utakmici sa Katarom, na kojoj je bio strelac.

– Rezultat je možda mogao da bude i ubedljiviji, ali nema veze. Prijateljska je utakmica, bitno je da smo pobedili, dobro istrčali, dobro odigrali i dobro stajali. Nadam se da će ove šanse koje nismo iskoristili ući kada bude bilo mnogo bitnije.

Gol sigurno mnogo znači?

– Naravno, napadačima gol uvek znači. Postigao sam jedan, moglo je da bude više, ali neka neki drugi put bude. Ostaje žal zbog ‘makazica’, ali to je već neki potez za koji je mala verovatnoća da će da bude gol. Nisam još uvek pogledao kako je išla lopta, ali nema veze, nemamo za čime da žalimo. Nadam se da ćemo protiv Luksemburga u sledećem meču igrati pred punim stadionom.

I odbrana je dobro funkcionisala.

– Sačuvali smo mrežu, što je važno zbog samopouzdanja. Samo nek ovako nastavimo, nema veze ko će dati gol. Meni je samo da dobijemo svaku utakmicu do kraja i da odemo na Svetsko prvenstvo, a onda ćemo sve polagano – zaključio je Vlahović kroz osmeh.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike