„Sveti broj“ Mančester junajteda je baš tamo gde pripada! Tradicija je na Ostrvu jača od svakog pravila (FOTO)

02.09.2021 | 20:15 >> 20:27

Autor: Adam Štulić

Crveni đavoli obelodanili odluku koja se čekala od Kristijanovog povratka

Copyright Kristijano Ronaldo foto: Profimedia

Kratko je trajala neizvesnost oko broja koji će biti na leđima Kristijana Ronalda po povratku u Mančester junajted. Verovatno bi sve bilo mnogo kraće da nisu morala da se „zaobiđu“ određena pravila Premijer lige, ali dileme više nema – „sveti broj“ „đavola“ je baš tamo gde pripada, na dresu prve zvezde „Teatra snova“.

Podsetimo, mala zavrzlama je nastala usled činjenice da je „sedmica“ bila u vlasništvu Edinsona Kavanija, ali kako je tradicija na Ostrvu jača od bilo kakvog pravila, tako je i Premijer liga dala specijalno odobrenje i dozvolila Junajtedu promenu brojeva u toku sezone.

Tako će portugalski superstar dobiti broj koji je s mnogo uspeha nosio i tokom prvog mandata u Junajtedu, a koji je pre njega pripao najvećim legendama „Old Traforda“, kao što su Džordž Best, Brajan Robson, Erik Kantona i Dejvid Bekam.

Pročitajte još

Svoju veličinu je ovom prilikom pokazao i maestralni urugvajski napadač, koji je džentlmenski prepustio „7“ novopridošlom klupskom drugu, dok je on uzeo broj 21, koji je u njegovom vlasništvu u nacionalnoj selekciji.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam