To se zove zahvalnost! Gest mladog Francuza pre selidbe u Real oduševio sve u njegovom matičnom klubu

04.09.2021

13:05

0

Eduardo Kamavinga znao je kako treba da se oprosti od ljudi pored kojih je rastao sedam godina

To se zove zahvalnost! Gest mladog Francuza pre selidbe u Real oduševio sve u njegovom matičnom klubu
Copyright Kilijan Mbape i Eduardo Kamavinga foto: Profimedia

Eduardo Kamavinga (19) napravio je veliki gest prema bivšem klubu Renu, čiji je bio član do poslednjih momenata letnjeg prelaznog roka kada je stavio potpis na ugovcor sa Real Madridom.

Francuski tinejdžer potrduio se da pokaže svoju zahvalnost prema ljudima sa kojima je delio dobro i zlo u prethodnih sedam godina dok je bio pod ugovorom sa Renom tako što je svakom od 166 zaposlenih u klubu poslao na poklon dres Real Madrida.

Kamavinga je došao u Ren sa 2013. sa 11 godina i od tog trenutka prošao je sve selekcije dok se nije priključio profesionalnom pogonu u proleće 2019. Odigrao je 88 utakmica i postigao je dva gola. Bio je već viđen i preseljen od mnogih insajdera u PSŽ, sve dok kao bomba nije odjeknula vest da je u poslednjim trenucima minulog prelaznog roka prešao u Real Madrid za 31 milion evra.

– Igrati za Real Madrid je moj san od detinjstva. Radujem se odlasku na Bernabeu i prvim koracima u Madridu nakon pauze. Igrači poput Modrića, Kazemira, Krosa, zaista su sjajni i biti u mogućnosti da učite od njih i trenirate sa njima svaki dan pravi me nestrpljivim. Jedva čekam – rekao je Kamavinga.

Današnje izdanje “Marke” donosi priču o tome kako je Real prvi put snimio Kamavingu pre tri godine, tokom omladinskog turnira. Juni Kalafat, važan skaut u klupskom sistemu, brzo je uspostavio kontakt sa tinejdžerom i tako je počela da učvršćuje veza kluba i igrača.

Kamavinga je već debitovao za A selekciju, ali se trenutno nalazi pod komandom selektora U21 Francuske.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike