Zbog leta do Madrida sa zaraženim Lukom Jovićem morao u karantin

27.11.2020

06:36 >> 06:35

0

Zdravstveni protokoli nalagali Nemanji Maksimoviću odlazak u izolaciju uprkos negativnom testu na COVID-19

Zbog leta do Madrida sa zaraženim Lukom Jovićem morao u karantin
Copyright MN Press

Španski prvoligaš Hetafe odlučio je da poveća tajnost oko kluba, pa stoga na društvenim mrežama nije objavljena nijedna fografija sa treninga. Kako pišu španski portali, smanjena komunikacija sa pratiocima na “Tviteru” i “Jutjubu” ima veze sa statusom srpskog reprezentativca Nemanje Maksimovića i interesovanjem sledećeg protivnika Atletik Bilbaoa za njegov mogući nastup u nedelju.

Pročitajte još: Sudbina Ljubiše Tumbakovićeva u rukama Nenada Bjekovića i Marka Pantelića

Srpski vezista je, naime, propustio meč prošlog kola protiv Ejbara (0:0) iz predostrožnosti, budući da su klubu odlučili da ga pošalju u izolaciju posle povratka iz Srbije. Maksimović se vratio istim avionom kao i Luka Jović, kome je odmah ustanovljeno prisustvo virusa, pa je Maksimović po saznanju te vesti iz Reala otišao kući u karantin iako je sam bio negativan na testiranju.

U međuvremenu Maksimović se ponovo testirao i rezultat je bio zadovoljavajući, tako da za njega više ne važe pravila iz zdravstvenog protokola već će nastaviti sa ekipom pripreme za naredni duel u Primeri.

Pročitajte još: VIDEO: Njegošev “projektil” u 1. minutu za vođstvo Zvezde

Luka Jović je još pozitivan, bak kao i Saša Lukić, dok se Sergej Milinković-Savić vratio u Rim iz karantina u Srbiji i sada trenira sa ekipom Lacija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike