Spreman za "večiti derbi"! Partizanovo pojačanje iz Holandije oduševljeno Beogradom i novim ambijentom

06.09.2021

13:56 >> 14:04

0

Kvinsi Menig ispričao kao mu prolaze prvi dani u Partizanu i glavnom gradu

Spreman za "večiti derbi"! Partizanovo pojačanje iz Holandije oduševljeno Beogradom i novim ambijentom
Copyright Kvinsi Menig/FK Partizan

Letnja Partizanova bomba Kvinsi Menig zadovoljan je kako mu prolaze prvi dani u Beogradu. Holanđanin kaže da su mu na startu svi pri ruci i to mu pomaže da se što pre adaptira na novi klub i zemlju.

– Da, moji prvi dani u Partizanu prolaze veoma lepo, veoma sam uzbuđen što je počelo. Svi su veoma ljubazni, počev od PR menadžera, saigrača, trenera – rekao je Menig, a zatim objasnio kratko kako su mu izgledali treninzi kod Aleksandra Stanojevića.

– Treninzi nisu laki, ali to je mislim dobro za mene da bih se što pre adaptirao na novu sredinu, klub i zemlju.

Menig već dobro poznaje raspored obaveza, pa i tačan datum susreta sa nekadašnjim saigračem iz Ajaksa Rišariom Živkovićem koji je pojačao Crvenu zvezdu.

– Spreman sam za derbi, ali pre te utakmice imamo dve važne utakmice. Jedna je ligaška utakmica, zatim u Ligi konferencija, pa onda dolazi derbi protiv mog prijatelja Rišaira Živkovića.

Menig će biti cimer sa Sejdubom Sumom kada se ovaj vrati iz rodne Gvineje, gde je sa ostalim reprezentativcima te zemlje zatočen odlukom novih vlasti.

– Suma još nije tu, ali uzbuđen sam što ću s njim da se upoznam. Volim svoj prostor i mislim da mi samoća neće biti problem. Rikardo mi se javio da mi ponudi pomoć oko kluba i grada.

Bivši napadč Tventea i mlade reprezentacije Holandije kaže da su njegova majka, brat i devojka oduševljeni Beogradom.

– Ne pitaju me mnogo jer su bili ovde i bili su uzbuđeniji zbog svega više od mene. Njima se mnogo dopao grad. Mnogi prijatelji me zovu i pitaju “hej, kako ti je tamo”. Svima kažem da dođu i vide sami kako je.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike