Stanković odlučio, promena na golu za meč protiv Proletera, Gordić umesto Borjana!

09.09.2021

10:53 >> 11:16

0

Autor: Milan Nastić

Kapiten crveno-belih neće biti među stativama za duel u Superligi Srbije

Stanković odlučio, promena na golu za meč protiv Proletera, Gordić umesto Borjana!
Copyright Profimedia

Golman Crvene zvezde Milan Borjan neće biti na raspolaganju treneru Dejanu Stankoviću za subotnji meč protiv Proletera na svom stadionu u Superligi Srbije.

A, razlog je veoma jednostavan, čuvar mreže crveno-belih trenutno nastupa za Kanadu u okviru Konkakaf zone za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine.

Pročitajte još

S obzirom na to da su u noći između srede i četvrtka igrali utakmicu protiv El Salvadora koji su dobili sa 3:0, razumljivo da neće biti spreman za okršaj protiv Proletera, jer njegov povratak u Srbiju se očekuje najranije u petak.

Među stative staće Miloš Gordić, talentovani golman, koji inače brani i za mladu reprezentaciju Srbije.

Kako sada stvari stoje, on će dobiti prednost u odnosu na iskusnog Zorana Popovića, iako je i on imao mečeve sa Orlovima protiv Ukrajine i Severne Makedonije.

Inače, Borjan je zadovoljan nastupima Kanade, i trenutno se njegova selekcija nalazi na deobi drugog mesta sa SAD i imaju realne šanse da se plasiraju u Katar.

– Svetsko prvenstvo je pred nama. Jednom nogom smo već tamo. Samo treba da nastavimo i da stadion bude pun crvene boje. Ne plave, zelene ili koje već. Svi treba da budu u crvenom. Ponosan sam na moje saigrače, da ovako dobro igraju u svakom meču. Nije lako igrati svaka tri dana. Mi smo ovde kao braća, rekao sam igračima da je ovo naša kuća. Igrali smo u Hamiltonu, tu sam odrastao, moja porodica tu i dalje živi i vrlo sam ponosan što dolazim iz tog grada – poručio je Borjan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike