Trener Sasuola objasnio zašto je kaznio Filipa Đuričića

03.01.2021

19:31

0

Autor: Milan Nastić

Srbin došao u sukob sa Robertom de Zerbijem

Trener Sasuola objasnio zašto je kaznio Filipa Đuričića
Copyright Profimedia.rs

Trener Sasuola Roberto de Zerbi otkrio je zašto nije bilo Filipa Đuričića u današnjem sastavu protiv Atalante, napominjući da nije u pitanju povreda, već kršenje discipline. Inače, taj duel je ubedljivo dobio klub iz Bergama sa 5:1.

Pročitajte još

– Nije poštovao pravila i to je bio razlog zašto danas nije bio u sastavu. Prema meni se nije poneo kako treba pre utakmice protiv Sampdorije i zbog toga ga nisam poveo na meč protiv Atalante. Bez obzira na to što mi se odmah posle toga izvinio, ali posledice je morao da snosi. Pravila su tu da bi se poštovala. Nas dvojica se izuzetno dobro poznajemo i Filip je igrač koga sam ja najviše trenirao u karijeri. Na njega ozbiljno računamo,ali kad napravi grešku, mora biti kažnjen. Nema razlike među igračima,prema svima imam isti pristup, tako i Đuričić mora da se ponaša. Isto bi uradio da se i moj sin tako postavio – istakao je De Zerbi.

Trener Sasuola se osvrnuo i na ubedljiv poraz od Atalante, ali i pored toga smatra da njegova ekipa igra dobar fudbal.

– Dobro smo počeli, ali smo rano primili gol i pali smo na fizičkom planu. Želeli smo da igramo naš fudbal, bez obzira na protivnika. Moramo da držimo glavu gore, a to ne radimo ponekad, i to mi se ne sviđa – zaključio je italijanski stručnjak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike