Završava se prvi zimski transfer na "San Siru", Milan na "Marakanu" stiže sa novim štoperom

04.01.2021

22:15

0

Autor: Adam Štulić

Rosoneri privode kraju posao s prvim januarskim pojačanjem

Završava se prvi zimski transfer na "San Siru", Milan na "Marakanu" stiže sa novim štoperom
Copyright Profimedia

Najavili su na “San Siru” nekoliko novih lica tokom januraske pijace, a prvo bi trebalo da stigne ubrzo iz Francuske.

Kako piše “Gazeta delo Sport”, čelnici Milana su tokom ponedeljka utanačili skoro sve detalje sa Strazburom i uskoro se očekuje zvanična promocija mladog francuskog štopera Mohameda Simakana u novog fudbalera “rosonera”.

Pročitajte još

Ugledni italijanski list navodi da su izvršni direktor Milana Ivan Gazidis i njegovi saradnici tokom ponedeljka Strazburu ponudili 14 miliona evra plus bonuse za Simakana, čime su se značajno približili zahtevima francuskog kluba za fudbalera čija je vrednost na “Transfermarketu” procenjena na 15 miliona.

Iako su u milanskim kuloarima već puštene glasine da je ceo posao završen, “Gazeta” piše da to nije tačno, ali da bi pregovori, koji su počeli krajem oktobra, veoam brzo trebalo da daju pozitivan ishod za sve tri strane.

Čelnicima Milana su, navodno veliku pomoć pružili ljudi oko mladog defanzivca, kao i sam Simakan, čija je odlučnost da stavi paraf na petogodišnju vernost klubu sa “San Sira”, značajno uticala i na to da neki engleski klubovi, koji su se poslednjih nedelja zainteresovali za njega, ostanu van domašaja.

Podsetimo, Milan je trenutno lider Serije A sa 11 pobeda i četiri remija u dosadašnjih 15 odigranih kola, a u šesnaestini finala Lige Evrope sastaće se srpskim prvakom Crvenom zvezdom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike