Boaći nije zanimljiv samo Englezima, mogao bi i u Bundesligu

05.01.2021

18:50

0

Autor: Adam Štulić

Doskorašnji napadač Crvene zvezde na meti nekoliko klubova

Boaći nije zanimljiv samo Englezima, mogao bi i u Bundesligu
Copyright MN Press

Pandemija virusa korona i te kako je uticala na budžete najvećih evropskih klubova, dok je one, uslovno rečeno, manje dovela do toga da prelazne rokove planiraju samo i isključivo po tome koliko bi ih potencijalni novajlija koštao.

Zbog cele situacije značajno je poraslo interesovanje za fudblere koji su trenutno bez angažmana, a među njima je i doskorašnji napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći, koji bi mogao tokom januara da završi u nekoj od liga petice – konkretno Premijer ili Bundesligi.

Pročitajte još

Nedavno su lokalni mediji u Šefildu pisali o interesovanju Venzdeja za napadača iz Gane, ali trenutno poslednjeplasirani tim Premijer lige konkurenciju bi mogao da dobije u Kelnu.

I tamo lokalni mediji pišu da čelnici tima, kojem u nastavku sezone predstoji grčevita borba za opstanak u elitnom rangu nemačkog fubala, traži napadača, a kako im finansijska situacija u potpunosti diktira delovanje na tržištu, Boaći se nameće kao jedno od najboljih rešenja u datoj situaciji.

Pojedini mediji ističu da su “jarčevi” morali da se zahvale na ponudi da angažuju Denija Drinkvotera, kojeg je Čelsi platio 40 miliona evra Lesteru, kao i da su Dijego Kosta, Danijel Staridž ili Džek Vilšir apsolutno van njihovog domašaja, dok za Boaćija kažu da bi mogao da bude jedan od najzanimljivijih igrača za Keln.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike