Uz Kataija, još jedan prvotimac Zvezde, nije bio u avionu za Kipar

11.01.2021

10:44

0

Autor: D. B.

Veljko Simić broji poslednje dane u klubu iz Ljutice Bogdana

Uz Kataija, još jedan prvotimac Zvezde, nije bio u avionu za Kipar
Copyright MN Press

Među fudbalerima Crvene zvezde koji su otputovali na Kipar gde će do 18. januara obaviti prvi deo priprema nije bilo Aleksandara Kataija, ali ni još jednog igrača na koga su mnogi navijači crveno-belih i zaboravili da je i dalje u prvom timu.

Veljko Simić, koji je tokom jesenjeg dela sezona odigrao tek tri utakmice (pet minuta u porazu od Hofenhajma na startu grupne faze Lige Evrope, 24 minuta u duelu protiv Zlatibora u Superligi i 64 u kup meču protiv Rada), veorvatno je i završio drugi mandat u redovima crveno-belih.

Za ovog igrača se odavno traži nova sredina. Informacije portala “maxbet sport” su govorila da bi mogao da se preseli u Rad, a portal “mozzartsport” otkriva i da se za njega raspitivala i Vojvodina. Ipak, Simić bi najviše voleo da karijeru nastavi u inostranstvu.

Pročitajte još

Pred početak sezone bilo je reči da bi Simić mogao da ode na pozajmicu u kiparski Apolon i to na pozajmicu uz otkupnu kaluzulu od 500.000 evra. Od kada je stigao u Zvezdu tokom letnjeg prelaznog roka 2018. godine Simić je odigrao 62 meča za crveno-bele uz učinak od 15 golova i 11 asistencija. Tokom nekih prethodnih zima Zvezda je imala ponude za ovog igrača, pre svega od Legije iz Varšave kada je traženo više od 500.000 evra za njegov transfer.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike