Nemanja Radonjić progovorio o odlasku iz Olimpika

11.01.2021

13:09 >> 13:41

0

Autor: D. B.

Krilo reprezentacije Srbije govorilo o Sasuolu, problemima s kojima se suočava i komunikaciji sa trenerom i saigračima

Nemanja Radonjić progovorio o odlasku iz Olimpika
Copyright Profimedia

U sredu, 13. januara, Nemanja Radonjić će imati priliku da osvoji trofej sa Olimpikom iz Marselja. U finali Superkupa imaće veliku, ali ne i nepromostivu prepreku pod imenom Pari Sen Žermen.

Krilo reprezentacije Srbije, čije je ime prethodnih dana često u vesti kada se govori o igračima koji bi tokom ove zime mogli da promene sredinu, najpre je objasnio da se to neće desiti, makar ne u sledećih šest meseci.

Potrebno mi je da više igram da bih bio u boljoj formi. To je istina. Ne znam da li je tačno da klub želi da se rastanemo, ali znam da nisam imao nikakve ponude. Ono što znam je da ću biti član Olimpika iz Marselja do kraja sezone, a priče da idem u Sasuolo sam samo čitao na intrentu – direktan je bio momak koji je prošao Partiznovu fudbalsku školu, a karijeru je gradio u Romi, Čukaričćkom i Crvenoj zveudi.

Govoreći o duelu protiv “svetaca” Radonjić je bio precizan.

Ovo je jako važna utakmica. Ovo je francuski klasiko. Želimo da pobedimo i da budemo ponovo na podijumu. Nadam se da nećemo biti svedoci dešavanja iz prethodnog meča. Ono što mogu svima da poručim je da Alvaro nije rasista, svađe su nešto što se dešava na velikim utakmica, a svstan sam da će se uvek tražiti ovakve priče. U svakom slučaju Alvaro je motivisan i spreman.

Upitan je Radonjić i da li veruje da nije pokazao sve što može.

Naravno da se tako osećam. Nisam pokazao sve što mogu, ne igram dovoljno da bih pokazao i da pokažem talenat. Trener mi u poslednje vreme daje šansu, nadam se da će i dalje to da se nastavi.

Povelo se pitanje i da li Radonjić manje igra zbog toga što ne govori francuski.

Pričali smo o tome. Ne govorim sa trenerom na francuskom, ali razumem ga kada priča na treningu. Malo mi je teško da naučim francuski. Trudim se, pokušavam u svlačionici da govorim francuski. Potrudiću se da bude još bolje.

Pročitajte još

Mlado krilo ne krije da mu smeta što ne može da živi životom na koji je navikao.

Šteta što ništa sada ne radi. Bio je jedan mnogo lep restoran u koji sam često svraćao, voleo sam i da bude po centru Marselja. Ovo je prelep grad, ljudi vole fudbal. Često su mi navijači prilazili dok sam hodao ulicom. Slikali smo se ili časkali. Sada toga nema.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike