Nema vremena za gubljenje: Stanković već održao trening na Kipru (Foto)

11.01.2021

18:51 >> 18:58

0

Autor: N. St.

Zvezda već trenirala u Pafosu

Nema vremena za gubljenje: Stanković već održao trening na Kipru (Foto)
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Čekanja nema. Samo što su doputovali na Kipar fudbaleri Crvene zvezde su već odradili prvi trening na pripremama.

U svoju, sada već uobičajenu bazu, izašli su oko 18 časova i oko 90 minuta su proveli vežbajući i pripremajući se za nastavak sezone.

– Posle uobičajene aktivacije od dvadesetak minuta se prešlo na vežbe sa preponama, zatim su postavljeni i “manekeni” kako bi se uvežbavala pas igra i prijem lopte. Igralo se i na skraćenom terenu gde su igrači bili podeljeni u tri ekipe, uz mnogo konstruktivnih saveta od Dejana Stankovića. Potom su istrčavali duž celog terena čime je završen prvi dan u Pafosu – navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Sa ekipom su radila i neka nova lica.

– Priliku da osete trening sa timom po prvi put na pripremama su imali Ričard Odada, Aksel Bakajoko i Nikola Stanković. Dobijali su konstantu podršku od saigrača koji su aplauzima nagrađivali svaki dobar potez novajlija. Trening je odražen sa novim loptama koje ćse se koristiti u Superligi – poručili su crveno-beli.

Pročitajte još:

Na Pafosu će ekipa boraviti do 18. januara gde će biti odigran i jedan prijateljski meč. Potom sledi povratak u Beograd, pa put u Tursku na drugi deo priprema i četiri kontrolne utakmice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike