Klopovo rešenje za defanzivne probleme je Srbin

12.01.2021

18:11 >> 18:17

0

Autor: N. St.

Tako tvrdi prvi čovek Napolija De Laurentis

Klopovo rešenje za defanzivne probleme je Srbin
Copyright Tanjug/Clive Rose/Pool via AP

Pravu glavobolju ima Jirgen Klop ove sezone kada bira startnu postavu. Posebno kada je u pitanju defanzivna linija, tačnije štoperske pozicije. Posle teške povrede Virdžila Van Dajka, koji će najverovatnije propustiti celu sezonu, povredio se i Džo Gomez, a Žoel Matip se muči sa sitnim povredama.

Zbog svega toga je Fabinjo iz veznog reda prekomandovan na mesto štopera, nedavno je tu igrao i kapiten Džordan Henderson, a u igru su ulazili i Rajs Vilijams i Net Filips. I više nego jasno je da moraju da pronađu neko rešenje.

Finansije su problem, zbog koronavirusa i činjenice da nema navijača na tribinama, klubovi su svesni da Liverpulu treba štoper pa dodatno dižu cene, ali nove informacije govore da bi odgovor na to mogao da bude ni manje ni više nego Srbin. Barem tako tvrdi „Skaj Sport“.

Pročitajte još:

– Traže štopera, to nije tajna. Pre ovoga sam pričao sa kolegom Džimom Vajtom koji je razgovarao sa predsednikom Napolija Aurelijom De Laurentisom. Oni imaju Kalidua Kulibalija, njega želi veliki broj timova. Ipak, ono što mu je De Laurentis rekao jeste da je Liverpul želeo Nikolu Maksimovića. Pokazali su interesovanje za njega, ali nije čuo ništa novo u poslednje vreme – otkrio je Kaveh Solhekol u emisiji „Skaj Sporta“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike