Stolica odabrao 25 igrača za mečeve u januaru: Šansa za igrače iz Superlige, nema nikoga iz Zvezde, pozvana trojica iz Partizana

13.01.2021

18:53 >> 18:56

0

Autor: N. St.

Na spisku i jedan igrač iz Vankuvera

Stolica odabrao 25 igrača za mečeve u januaru: Šansa za igrače iz Superlige, nema nikoga iz Zvezde, pozvana trojica iz Partizana
Copyright MN Press

Dok se čeka ime novog selektora seniorske reprezentacije Srbije na predstojećoj januarskoj turneji ekipu će voditi šef stručnog štaba mlade selekcije Ilija Stolica.

Nacionalni tim činiće skoro kompletno igrači iz domaćeg šampionata, a igraće protiv Dominikanske republike u Santa Domingu (26.1) i Sjedinjenih Američkih država u Orlandu (31.1).

Interesantno je da na spisku nema nikoga iz Crvene zvezde, tu su trojica iz Partizana (golman Aleksandar Popović, defanzivac Slobodan Urošević i napadač Filip Stevanović). Jedini na spisku ko nije iz Superlige jeste Ranko Veselinović koji igra za Vankuver.

– Odlučili smo se za ovu turneju iz nekoliko razloga. Prvo, FSS će od ovoga svakako imati finansijsku korist, a opet sa druge strane ćemo pružiti mogućnost brojnim klubovima Superlige da kroz zvanične utakmice reprezentacije afirmišu svoje igrače. U oba meča očekujemo maksimalno zalaganje momaka i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – rekao je sportski direktor Saveza Vladimir Matijašević.

Pročitajte još:

Pripreme počinju u subotu 16. januara u Staroj Pazovi, na put kreću 21. januara, a povratak je planiran za 1. februar.

Promo/FSS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike