Srpski napadač odmah zablistao u Nemačkoj: Kostić nameštao, Jović dva puta pogodio mrežu na debiju!

17.01.2021

18:57 >> 18:58

0

Luka dao dva gola, Filip asistent kod oba pogotka

Srpski napadač odmah zablistao u Nemačkoj: Kostić nameštao, Jović dva puta pogodio mrežu na debiju!
Copyright Profimedia

Frankufrt baš prija Luki Joviću. Zahvaljujući maestralnim partijama u dresu Ajntrahta je došlo do transfera u madridski Real, a nedavno je vraćen u nemački klub na pozajmicu do kraja sezone.

Samo što je stigao u nekadašnji klub, odmah je pokazao da nije izgubio golgeterski instinkt i da je možda trebalo da dobije veću šansu u španskoj prestonici.

Ajntraht je savladao Šalke (3:1), a čovek odluke bio je Jović. Ušao je u 62. minutu, da bi 10 minuta kasnije već postigao gol.

Igrao se 72. minut, N’Dika je ukrao loptu, prosledio do Filipa Kostića koji šalje savršen centaršut, a Jovićev „projektil“ završava pod prečkom! Kada se očekivalo da će domaćin čuvati loptu, Jović je odlučio da pokaže koliko mu nedostaje teren. U drugom minutu nadoknade je postigao svoj drugi gol na utakmici i ponovo na pas Kostića! Prethodno je Silva doneo prednost domaćinu u 28. minutu, a Houp je već u narednom poravnao rezultat sa kojim se otišlo na poluvreme.

Kostić je igrao svih 90 minuta, dok je na drugoj strani Matija Nastasić takođe odigrao ceo meč.

Ranije danas se minhenski Bajern namučio da dođe do trijumfa. Posle ispadanja od Kila u Kupu Nemačke su jedva izašli na kraj sa Frajburgom – 2:1 (1:0).

Pročitajte još:

Levandovski je pogodio u sedmom minutu, Petersen je izjednačio u 62, da bi Miler u 74. uspeo da spreči još jedan šok, pošto su u prethodnom kolu Bundeslige poraženi od Menhengladbaha (3:2) iako su vodili sa 2:0.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike