Ajntraht predstavio Jovića po drugi put, srpski napadač je imao jednu poruku za navijače (video)

14.01.2021

21:15

0

Autor: Adam Štulić

Reprezentativac orlova završio sve detalje pozajmice i stavio se na raspolaganje Adiju Hiteru

Ajntraht predstavio Jovića po drugi put, srpski napadač je imao jednu poruku za navijače (video)
Copyright Printscreen/Youtube/Eintracht Frankfurt

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan samo je uneo malu neizvesnost u posao koji je već bio gotov. Izjavom da je Luka Jović još s njima, francuski strateg je samo na nekoliko sati odložio neizbežno, s obzirom da je dan kasnije srpski reprezentativac po drugi put promovisan u fudbalera Ajntrahta.

Bundesligaš iz Frankfurta uspešno je u četvrtak završio sve detalje pozajmice napadača poniklog u omladinskoj školi Crvene zvezde, koji je prilikom potpisivanja saradnje rekao:

– Osećam se fenomenalno, prezadovoljan sam što sam se vratio u klub koji mi je toliko dao i biće mi zadovoljstvo da nosim ovaj dres u narednim mesecima.

Jović je istakao kako je napravio pravi potez za njegovu karijeru u ovom trenutku.

– Ovaj klub mi je u srcu i mnogo sam ga zavoleo dok dam bio ovde. Sve mi je nedostajalo, pratio sam utakmice, drago mi je što sam se vratio i daću maksimium da pomognem ekipi.

Pročitajte još

Priznao je mladi napadač da će mu trebati malo vremena da se u punom kapacitetu stavi na raspolaganje treneru Adiju Hiteru.

– Sigurno da sam napredovao u igračkom smislu, ali nisam igrao godinu i po dana i trebaće mi malo vremena da uđem u ritam. Trenirao sam sa najboljim igračima na svetu, mislim da će biti sve dobro.

Otkrio je Jović i da su njegovi novi-stari saigrači zadovoljni što će ponovo deliti svlačionicu, istakavši da mu je motivacija ista kao i kada je prvi put stigao u Ajntraht.

– Nije mi u glavi period koji je iza mene. Pokušaću da krenem od nule i da pomogmem ekipi da dođe do svojih ciljeva ove sezone. Krivo mi je što navijači neće biti u mogućnosti da budu na stadionu, ali mogu da budu sigurni da ću dati sve od sebe kao i dosad – kazao je Luka Jović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike