Spektakl u derbiju Milana: Kolarov iznudio Zlatanovo isključenje, povreda sudije, penal, pa gol otpisanog Eriksena za polufinale! (Video)

26.01.2021

21:56 >> 22:09

0

Autor: N. St.

Neverovatna utakmica...

Spektakl u derbiju Milana: Kolarov iznudio Zlatanovo isključenje, povreda sudije, penal, pa gol otpisanog Eriksena za polufinale! (Video)
Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Pravi spektakl. Gradski derbi Milana je opravdao sva očekivanja i još više nego što su mnogi mislili. Moglo je da se vidi baš sve. Od fizičkog sukoba, psovki i uvreda Lukakua i Ibrahimovića, preko povrede glavnog sudije Valerija i ulaska njegove izmene, pa do crvenog kartona za Zlatana i otpisanog heroja.

Sve to je najkraći mogući opis četvrtfinala Kupa i trijumfa Intera protiv Milana posle 100 minuta igre – 2:1 (0:1)!

Da krenemo od početka, u startnoj postavi Intera se  našao srpski fudbaler Aleksandar Kolarov. Potom je Ibrahimović u 31. minutu doneo prednost svom timu, pa je onda u završnici prvog dela došlo do sukoba sa belgijskim napadačem i nemilih scena koje su rezultirale žutim kartonima koje im je pokazao sudija Valeri.

Onda je u 58. minutu Ibrahimović faulirao Kolarova, a arbitar mu je pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu. Nedugo zatim je Barela pao u kaznenom prostoru, Valeri je gledao VAR i pokazao na „kreč“. Lukaku je uzeo loptu, izveo penal veoma rizično, od prečke je lopta završila u mreži, pa je od 71. minuta na semaforu stajalo 1:1.

Nije bio to kraj uzbuđenjima. Tri minuta posle pogotka je sudija Valeri počeo da se drži za zadnju ložu i da hramlje dok hoda. Medicinski tim Intera je pokušao da mu ukaže prvu pomoć. Probao je da se vrati i shvatio da ne može. To je značilo da će se dogoditi zamena sudija, pištaljku je preuzeo Danijele Čifi.

Zbog svih tih dešavanja je drugo poluvreme nadoknađeno sa čak 10 minuta. U drugom minutu nadoknade je Ešli Jang zamenio Kolarova. Delovalo je da će meč otići u produžetke. Nije tako mislio Kristijan Eriksen. Otpisani Danac, koji je na izlaznim vratima pošto klub želi da ga proda i on želi da ide, je postao heroj. Savršeno je šutirao, iskusni golman Tatarušanu je ostao „ukopan“, što je značilo da Inter ide u polufinale Kupa!

Pročitajte još:

Potpuno nestvarna utakmica…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike