Selektor Paname Tomas Kristijansen o duelu sa "orlovima": Srbija, to je jak evropski tim!

27.01.2021

18:06 >> 18:08

0

Bivši fudbaler Barselone, dansko-španski stručnjak vodiće u petak (01.00, Arena Sport TV) rivala orlova

Selektor Paname Tomas Kristijansen o duelu sa "orlovima": Srbija, to je jak evropski tim!
Copyright Profimedia

Selektor Paname, čuveni špansko-danski fudbaler Tomas Kristijansen, najavljuje da će njegov tim igrati na pobedu protiv Srbije. Panama uskoro počinje kvalifikacije u CONCACAF grupi za SP U Kataru 2022. godine, pa će im duel sa timom iz Superlige poslužiti i za uigravanje, ali i povećanje samopouzdanja pred važne utakmice za bodove.

Bivši fudbaler Barselone, Hihona, Ovijeda i drugih španskih klubova ceni selekciju Srbije

– To je jak tim iz Evrope. Nisu kao timovi sa karipskih ostrva,  ali dobro, to je još jedna utakmica. Moramo se pripremiti na isti način, ozbiljno pristupiti tom duelu i iskoristiti priliku da bismo nešto naučili – rekao je trener panamskog tima.

Reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Superlige, biće treći evropski tim koji će posetio Panamu. Pre “orlova” u ovoj zemlji poznatoj po kanalu koji razdvaja kopno severne od južne Amerike, gostovali su pre Španija 2012. i Severna Irska 2018. godine.

Pročitajte još

Mediji u Panami najavlju tim Srbije “predvođen selektorom Ljubišom Tumbakovićem i igračem Vankuvera Rankom Veselinovićem”.

Panama se takmiči u kvalifikacionoj grupi D zajedno sa Dominikanskom republikom, Barbadosom i Angvilom, a takmičenje im počinje sledećeg marta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike