Skandal u Poljskoj: Srbin polomio nogu rivalu tražeći razlog za dobijanje kartona (video)

30.01.2021

17:26 >> 17:49

0

Od trenera Zaglebja Đorđe Crnomarković dobio upustvo za karton kako bi pauzirao na sledećoj utakmici

Skandal u Poljskoj: Srbin polomio nogu rivalu tražeći razlog za dobijanje kartona (video)
Copyright printskrin/kanal+

Skandal zbog kojeg se potresla Poljska, a u njegovom epicentru Srbin!

Srpski internacionalac Đorđe Crnomarković koji je ove zime iz Leha prešao u Zaglebje došao je pod udar medija zbog pogibeljnog starta na meču sa Vislom Plock u kojem je igraču protivničke ekipe Pjotru Pirdolu polomio fibulu leve noge pokušavajući da zaradi četvrti žuti karton.

Najveći deo krivice, ipak, ne ide na dušu srpskom fudbaleru. On je svoj deo zadatka izvršio, a od trenera sa klupe bilo je upravo upustvo da se napravi prekršaj zbog koga bi mi bio pokazan žuti karton. Prema interpretaciji incidenta od strane poljskih medija Crnomarković je već prikupio tri žuta kartona u dresu Leha. Kako zbog “klauzule straha” u sledećem kolu svakako ne bi igrao protiv bivšeg kluba, od slovačkog stručnjaka Martina Ševele ili njegovog pomoćnika dobio je preporuku da sa žutim kartonom o istom trošku odradi suspenziju i obavezno preskakanje duela sa dojučerašnjim saigračima. Uspeo je u tome u 92. minutu, ali …

Nesrećni Pirdola je posle urađenog pregleda povređene noge dobio dijagnozu “prelom fibule”, zbog čega će najmanje dva meseca biti van terena. Zaglebje, za koje je nastupio i Dejan Dražić poraženo je sa 2:0 na svom terenu.

Poznati fudbalski komentator Tomasz Viješicki sa “Kanala Plus” zatražio je od disciplinskih organa poljske lige da se pozabave ovim slučajem:

Pročitajte još

Ponašanje trenera Zagłebja, a najviše bezobrazluk Crnomarkovića, ima svoje posledice, jer nakon ovog prekršaja Piotr Pirdoł ima slomljenu nogu i najmanje dvomesečnu pauzu. Nadam se da će se nadležne vlasti PZPN pobrinuti za ovo skandalozno ponašanje – napisao je Viješicki.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike