Bijelsina lekcija Rodžersu: Bamford ulovio „lisice“

31.01.2021

16:18 >> 16:30

0

Autor: N. St.

Laka pobeda Lestera protiv Lidsa

Bijelsina lekcija Rodžersu: Bamford ulovio „lisice“
Copyright Tanjug/Tim Keeton/Pool via AP

Nisu u vrhu i važniji im je opstanak nego Evropa, ali i pored svega toga igraju najlepši fudbal u Premijer ligi. Jasno je da se radi o Lidsu.

Marselo Bijelsa i ekipa su održali čas Lesteru i Brendanu Rodžersu – 1:3 (1:1).

„Lisice“ su povele preko Barnsa u 13. minutu, da bi Dalas, na asistenciju Bamforda, poravnao rezultat dva minuta kasnije. Da nije bilo bravura Kaspera Šmajhela na golu gosti bi već na poluvreme otišli sa vođstvom.

Lids je nastavio sa napadima u drugom poluvremenu i to im se isplatilo u 70. minutu kada je Bamford postigao gol koji im je doneo prednost. Lester je tada preuzeo inicijativu, držao loptu u posedu, Lids je iz kontri i prekida pretio. To je dalo rezultat u 84. minutu kada je Medison loše izveo slobodan udarac, Klih ubacio loptu u prazan prostor, a Bamford se zaleteo ka golu u kontri dva na jedan, bio je nesebičan, odložio za Herisona koji nije imao težak zadatak.

Glavna briga za obojicu trenera su povrede, Bijelsa je ostao bez dvojice prvotimaca Rodriga i Rafinje, Rodžers bez Kastanja. Dodatni pregledi će dati jasniju sliku o pauzi koja ih čeka.

Lester je treći sa 39 bodova, Lids je 12 sa 29 poena.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike