Bajern osvojio Berlin: Nemanja Radonjić izbliza video moćnu nemačku mašinu

05.02.2021

20:57 >> 20:58

0

Bavarci došli do minimalne pobede 0:1 golom Komana sredinom prvog poluvremena

Bajern osvojio Berlin: Nemanja Radonjić izbliza video moćnu nemačku mašinu
Copyright Tanjug/John MacDougall/pool via AP

Bajern slavio u Berlinu na Olimpijskom stadionu minimalnu pobedu 0:1 protiv Herte, golom Kingslija Komana u 21. minutu. Bavarci su tokom većeg dela utakmice bili bolji tim, ali su domaći pokazali da sa optimizmom mogu da očekuju nastavak prvenstva, jer su debitovali Nemanja Radonjić i veteran Sami Kedira.

Prava igra počela je od 62. minuta, jer je Herta pokazala da zna i jači otpor da pruži ako zaigra sa malo više rizika. Tada na teren istrčava srpski reprezentativac Nemanja Radonjić i već u prvom kontaktu sa loptom postiže gol, ali radost je trajala svega jedan sekund.

Pomoćni sudija je pustio po pravilima da se akcija odigra do kraja, a kako je ofsajd pozicija Radonjića i Belgijanca Lukebakija bila toliko očigledna u začeću napada, bilo je jasno da od izjednačenja neće biti ništa.

Pročitajte još

U narednom pokušaju ponovo je ofsajd Radonjića bio za par centimetara odlučujući, da bi posle minut bio asistent za Matea Genduzija koji je morao bolje da reaguje pred Manuelom Nojerom.  Sjajnom Francuzu Pavaru nije bilo lako da se nosi sa brzonogim Nišlijom, pa su ga zatvarali i Sile, kao i Alaba u jednoj situaciji kada se našao u blizini Nojera.

Najbolju priliku na meču propustio je Brazilac Mateus Kunja u 89. minutu kada je izašao sam na golmana gostiju i blagim lobom nije uspeo da mu pogodi mrežu.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike