Ko bi rekao: Milojević pobedio Mihajlovića

07.02.2021

22:16

0

Autor: D. B.

Napadač Rena prelazi u Saudijsku Arabiju, a mogao je u Bolonju

Ko bi rekao: Milojević pobedio Mihajlovića
Copyright Rennes' Senegalese forward M'Baye Niang hits a penalty kick during the French Cup quarter-final football match between Belfort and Rennes at the Auguste Bonal stadium in Montbeliard on February 11, 2020.,Image: 497921800, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

U subotu novinari u Bolonji su pitali Sinišu Mihajlovića zbog čega u Bolo-nju nije došao M’Baje Nijang. Odgovor je bio direktan i precizan:

– To nema veze ni sa kim iz kluba. On je odlučio da ne dođe – rekao je Siniša Mihajlović.

A onda, dan kasnije, stiže iznenađujuća vest. Ovaj napadač, rođen u Francuskoj čiji je bio i mladi reprezentativac, danas adut nacionalnog tima Senegala, ipak će igrati u timu koji sa klupe predvodi trener iz Srbije.

Nekadašnji napadač Kaena, Milana, Monpeljea, Đenove, Votforda Torina i Renu, koji mu je i bila prethodna stanica, prešao je u poslednjim satima prelaznog roka u Saudijskoj Arabiji u Al Ahli, tim koji vodi Vladan Milojević.

Pročitajte još

On će za Al Ahli igrati do kraja sezone kao pozajmljeni igrač. Ove sezone on se nije naigrao u Renu. Na devet mečeva postigao je jedan gol.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike