KRAJ: Partizan za 10 minuta slomio Novi Pazar i upisao nova tri boda (Video)

12.02.2021

15:00 >> 17:31

0

Autor: N. St.

Crno-beli slavili u Humskoj

KRAJ: Partizan za 10 minuta slomio Novi Pazar i upisao nova tri boda (Video)
Copyright MN Press

Dobro je Partizan započeo drugi deo sezone. Pomak u igri ekipe Aleksandra Stanojevića je primetan. Da je to istina dokazali su na svom terenu u Humskoj.

Dočekali su ekipu Dočekuju tim Novog Pazara i ubedljivo slavili – 4:1 (0:0).

Crno-beli su rešili meč za 10 minuta. Posle uspavanke u prvom delu je ulazak Natha u drugom promenio meč. Posle velike greške golmana Drobnjaka je Marković pogodio za vođstvo, pa su u razmaku od dva minuta pogodili Natho (sa penala) i Holender. Kojić je smanjio zaostatak, da bi Vlajković u završnci postigao autogol.

Partizan je tako došao na “-6” u odnosu na Crvenu zvezdu koja sutra igra u Nišu protiv Radničkog.

Dešavanja sa meča ste mogli da pratite na portalu „24sedam“.

Pročitajte još:

90′ – KRAJ

Utakmica je završena. Partizan je slavio ubedljivo – 4:1

87′ – AUTOGOL

Štulić je prošao po strani, gosti su čekali da sudija podigne zastavicu za ofsajd, to se nije dogodilo, Štulić je centrirao ka Joviću, Vlajković je užasno intervenisao, smesito je loptu u sopstvenu mrežu umesto u korner.

81′ – CRNO-BELI ČUVAJU POSED

Lopta je uglavnom u nogama igrača Partizana, strpljivi su sa njom i čekaju svoju šansu dok se kraj meča polako približava.

76 – GOL ZA GOSTE

Prekid za Pazarce, odlično izveden centaršut, Kojić šutira glavom i matira Popovića.

75′ – KARTON ZA JOVIĆA, BAJBEK U IGRI

Dobar napad gostiju, Jović je faulom sprečio prolazak Vlajkovića i dobio je žuti karton. Bajbek je čekao da uže u igru, Zdjelar nije razumeo da on treba da napusti teren, pa se čekalo to, sudija je morao da priđe Zdjelaru da mu objasni da izađe.

69′ – ODMOR ZA STRELCE

Strelci dva gola će otići na odmor. Holender i Marković su izašli, ušli su mladi Štulić i Jović. Na drugoj strani je ušao Marinković umesto Mijića.

63′ – HOLENDER ZA 3:0

Blic-krig Partizana. Miljković je prošao po strani, golman Drobnjak je bespotrebno previše izleteo, Miljković je poslao savršen centaršut, a Holender je zatresao mrežu.

62′ – NATHO SA PENALA

Kombinacija Asana i Natha, Izraelac pada u kaznenom prostoru posle kontakta sa Pajovićem, sudija pokazuje na “belu tačku”. Natho preuzima odgovornost, šalje loptu u jednu, golmana u drugu stranu za 2:0.

60′ – TROSTRUKA IZMENA U REDOVIMA GOSTIJU

Posle datog gola crno-beli čuvaju loptu i prednost. Lazar Marković je pogrešio, otvorio kontru rivala, ali je Zdjlear to zaustavio. Moraće Pazarci da promene stil igre ukoliko žele da dođu do boda, pošto su se do sada uglavnom fokusirali na odbranu svog gola. Zbog toga je Batak napravio trostruku izmenu izašli su Islamović, Stoiljković i Hadžibulić ušli su Pajović, Nikčević i Perić. Imao je Holender odličnu priliku, napravio je grešku pred golom rivala.

54′ – GOL MARKOVIĆA!

Ulazak Natha je “razbudio” ekipu, videlo se to po igri. Drobnjak je užasno ispucao loptu, Holender i Marković su odigrali dupli pas, a Lazar se odlično snašao, gađao i pogodio dalji ugao za vođstvo.

51′ – PARTIZAN SA LOPTOM, BATAK SAVETUJE

Partizan ima loptu u nogama, napadaju, ali ne stvaraju toliko izgledne šanse za gol. Posle jednog centaršuta Miljkovića sa strane je reagovao Batak. Maltene je došao do Vukajlovića, igrača koji je nedavno ušao u igru, bio je vidno nezadovoljan načinom na koji se postavio i kako je igrao odbranu, objašnjavao mu je gde je grešio.

46′ – IZMENE

Drugo poluvreme je počelo. Stanojević je napravio dve promene za drugi deo – ušli su Natho i Šćekić umesto Sume i Jojića. Batak je umesto Zimonjića, koji je imao žuti karton, uveo Vukajlovića.

45′ – POLUVREME

Hadžibulić je ostao da leži za zemlji, žalio se na povredu. Ušla je lekarska ekipa na teren, dok je on sa bolnom grimasom objašnjavao šta je problem sa levom nogom. Kapiten gostiju je hramljući izašao van terena. Vratio se na teren posle kretke pauze, nije tražio izmenu. Vlajković se dobro postavio, Obradović ga je faulirao. Prvo poluvreme je produženo za dva minuta. Suma je pokušao driblingom da prevari protivnika, izašao je van terena. Prema viđenom u prvom delu velika je verovatnoća da će Natho i Bajbek ući u igru u nastavku.

41′ – NOVI OFSAJD

Oldičan potez Sume, dobra asistencija, Obradović je bio u dubokom ofsajdu.

36′ – JOJIĆEVE FINTE

Jojić je napravio faul, igrači Novog Pazara su tražili od sudije da mu pokaže karton, arbitar to nije učinio. Nešto duži napad gostiju, bez prave opasnosti. Lopta pogađa sudiju, pa je pripala Pazarcima. Centaršut je usledio, Popović je bez problema uvhvatio loptu. Dobar napad Partizana, nekoliko sjajnih poteza Jojića, Hadžibulić je intervenisao.

31′ – SEBIČNOST HOLENDERA

Prošao je Holender po strani, Suma i Asano su bili na drugoj strani, odlučio je da šutira direktno, loše je to uradio. Hadžibulić je u međuvremenu dobio žuti karton.

26′ – VELIKI PROMAŠAJ MARKOVIĆA

Veliku šansu imao je Lazar Marković. Asano je šutirao, Drobnjak nije dobor intervenisao, pa je Marković mogao iz odbitka da postigne pogodak, užasno je šutirao.

23′ – LOPTA U NOGAMA PARTIZANA

Lopta je u nogama igračima Partizana. Imaju posed, ali su skoro svi igrači Novog Pazara na svojoj polovini, fokusirani su na odbranu svog gola i Partizan, za sada, ne uspeva da pronađe pravo rešenje. Zimonjić je dobio prvi žuti karton na utakmici.

15′ – NEMA OPASNOSTI

Bez pravih opasnosti. Suma je izdržao start na nogama, da bi u momentu kada je trebalo da uposli Holendera to učinio loše. Gosti su pokušali na drugoj strani, ali je dosuđen ofsajd. Miljković je zatim napravio faul u napadu. Bunio se, ali sudija nije reagovao na to.

10′ – CRNO-BELI BOLJI

Imao je Partizan novu priliku iz prekida. Pre nego što je Jojić centrirao sa klupe gostiju su se čuli saveti igračima da budu mnogo oprezniji “Zašto faul, što ga diraš kad nema gde”. Vikali su sa klupe. Jojić nije uputio dobar centaršut. Obradović je iznudio korner posle dobre akcije. Jojić je centrirao bolje, golman Drobnjak je intervenisao.

6′ – OFSAJD

Napad Partizana, Obradovi se namestio, šutirao, ali je bio u ofsajdu. Dosta grešaka Novog Pazara u predaji lopte.

MN Press

4′ – PREKID PA KONTRA

Imao je Partizan prvu priliku iz prekida, nisu ga izveli kako treba, usledila je brza kontra gostiju, Mijić je prošao po strani, loše je centrirao.

1′ – UTAKMICA JE POČELA

Meč u Humskoj je počeo.

16:02′ – SASTAVI TIMOVA

Ovo su sastavi za današnji duel:

PARTIZAN: Popović – Miljković, Vujačić, Marković, Vujačić – Zdjelar, Jojić – L. Marković, Suma, Asano – Holender

NOVI PAZAR: Drobnjak – Vlajković, Kojić, Kovačević, Zimonjić – Islamović, Hadžibulić – Tomić, Mijić, Stoiljković, Agaspahić

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike