Poketino stao u gard "sedmoj sili": Novinari, ne dirajte Nejmara!

14.02.2021

09:53 >> 09:58

0

Argentinac o Brazilcu ima samo lepe reči

Poketino stao u gard "sedmoj sili": Novinari, ne dirajte Nejmara!
Copyright Profimedia

Trener PSŽ Mauriso Poketino reagovao je na pisanja većine francuskih medija, koje su skoro istog dana povezale Nejmarove česte povrede sa njegovim načinom života ističući, kako su to neki formulisali “njegovu lošu higijenu življenja van terena”. Glasine su iznervirale Argentinca.

Nejmar je sjajan profesionalac, vrlo skroman dečak. Znamo ga, možemo reći da je profesionalac sa ogromnim talentom. Nejmar je jedan od tri ili pet najboljih igrača na svetu. Veoma je profesionalna osoba, koja svakodnevno pokazuje veoma važnu posvećenost klubu. Posle 40 dana provedenih ovde, imamo sam priliku da ga upoznam i vidim njegove ljudske i profesionalne kvalitete. Ponekad je dobro slušati šta treneri kažu o svojim igračima na konferenciji za štampu – poručio je novinarima Poketino.

Argentinski stručnjak nije se na ovome zaustavio, već je nastavio da objašnjava zašto se događaju igračima povrede:

Pročitajte još

– Nejmar nije jedini koji je povređen. I Di Maria je povređen, kao i ostali igrači, i to ne samo u PSŽ. Prestanimo da targetiramo pojedine igrače, umesto toga razmišljajmo o velikom broju utakmica. Ovde sam jedva 40 dana i već smo odigrali devet utakmica. Do ovog nagomilavanja dolazi zbog Covid-19, ali vreme ne pomaže u fizičkom oporavku. Ovo kažem za PSŽ, ali i za sve ostale timove. Kada posmatrate porast broja povreda, to je direktno povezano sa gomilanjem mečeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike