Nije mogla bolja stvar Zvezdi da se desi: Nesloga u Milanu zbog Ibrahimovića

15.02.2021

18:07 >> 20:16

0

Fabio Kapelo zatražio od kluba da Šveđaninu ne dozvoli odlazak u San Remo

Nije mogla bolja stvar Zvezdi da se desi: Nesloga u Milanu zbog Ibrahimovića
Copyright Profimedia/LaPresse - Spada

Milan dolazi u Beograd sa velikom polemikom koja se povela u Italiji oko želje Zlatana Ibrahimovića da od 2. do 6. marta bude na čuvenom muzičkom festivalu u San Remu. Prema zamislima Šveđanina i organizatora ovog poznatog muzičkog šou programa njegovo prisustvo bi bilo neophodno svake festivalske noći, dok bi se ekipi pridružio za utakmicu sa Udinezeom 3. marta i kasnije. 7. marta, protiv Verone posle finalne večeri.

Prvi je Fabio Kapelo podigao glas protiv ovakvog ponašanja Ibrahimovića. On traži od Milana da mu zabrani odlazak u San Remo.

– Iskreno, nikad ga ne bih pustio tamo. Mislim da ga klub plaća i da zato on mora da poštuje i klub i navijače. Milan je trebalo to da zabrabni. Ne može da putuje u Sam Remo. Ako je profesionalac i želi da prenese svoju ozbiljnost na celu ekipu, svoju posvećenost treningu, onda je ovo po mom mišljenju kontradiktorno ponašanje – rekao je Kapelo.

U toku su pripeme za 71. festival po redu, a predsednik Milana Paolo Skaroni dao je komentar povodom celog problema:

Pročitajte još

– Ibru smatram fenomenalnim sportistom i fenomenalnim profesionalcem. Sve što radi ima svoju logiku,očekujem da će stvari biti na mestu, nastaviće da daje svoj doprinos Milanu – objasnio je Skaroni, što se u Italiji shvata kao njegova dozvola najboljem igraču da se pojavi na muzičkom festivalu.

Prema nekim navodima Ibrahimović nije ni predviđen da igra prvi meč u Beogradu protiv Crvene zvezde, ali je za revanš i te kako bio u planovima Stefana Pjolija. Pitanje je kako na sve ovo on gleda, kao i Ibrahimovićevi saigrači.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike