Pike je predosetio šta se sprema Barsi, "Nou Kamp" je odzvanjao od njegovog besa (video)

17.02.2021

10:37

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni defanzivac imao veoma žučnu raspravu sa Antonanom Grizmanom

Pike je predosetio šta se sprema Barsi, "Nou Kamp" je odzvanjao od njegovog besa (video)
Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Barselona je dobila još jedan šamar na evropskoj sceni i samo potvrdila ono što je mesecima unazad jasno kao dan – Kataloncima na kraju sezone predstoji totalni remont tima koji je dostigao svoj zenit.

U prvom meču osmine finala Lige šampiona PSŽ je protutnjao “Nou Kampom” (4:1), Kilijan Mbape je bio nezaustavljiv za defanzivce Barselone, čiju je mrežu zatresao tri puta, a već krajem prvog poluvremena iskusnom štoperu katalonskog giganta Đeraru Pikeu bilo je jasno šta se sprema njegovim saigračima.

Pri rezultatu 1:1, pre jednog kornera, španski reprezentativac je pokušao da razdrma saigrače, praznim tribinama “Nou Kampa” su odzvanjale njegove reči, a potom je ušao u žučnu raspravu sa Antoanom Grizmanom.

– Samo jednom da zadržimo loptu duže, je…. Hajde momci, samo jedan duži posed – vikao je Pike saigračima u ofanzivnom delu tima, a prozvanim se osetio Francuz.

– Smiri se Geri, nemoj da vičeš.

– Pa zar nijednom ne možemo da zadržimo loptu – usledio je Pikeov odgovor, a posle još jednog pokušaja Grizmana da ga smiri, razmenjene teške reči.

Pročitajte još

– Od… Grizi.

– Ne ti od….

Tada se u duel umešao Lengle, pokšao je da smiri strasti, a onda je Pike poentirao i indirektno najavio ono što je usledilo u nastavku meča.

– Mučimo se, ovako je već pet minuta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike