Lazetić i Biševac uglas: Veliko bravo za Zvezdu i Dekija

19.02.2021

06:12 >> 08:48

0

Autor: Adam Štulić

Bivši fudbaleri crveno-belih zadovoljni izdanjem naslednika u meču protiv Milana

Lazetić i Biševac uglas: Veliko bravo za Zvezdu i Dekija
Copyright MN Press

Nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde Nikola Lazetić i Milan Biševac uglas su poručili: “Bravo, Zvezdo, bravo, Deki!”, posle prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope u kojem su crveno-beli igrali 2:2 protiv favorizovanog Milana.

Izabranici Dejana Stankovića su na stadionu “Rajko Mitić” uspeli da ostanu neporaženi, iako su dva puta morali da jure prednost rivala, koji je u poslednjih dvadesetak minuta meča ušao s vođstvom od 2:1 i igračem više na terenu posle isključenja Milana Rodića.

– Svaka čast igračima, Dekiju Stankoviću i Terziću na svemu što su uradili ove godine. Pokazali su da imaju dobar, stabilan, kompaktan tim. Uspeli su sa igračem manje da veruju, da imaju nemački mentalitet da igraju do kraja i da ostanu neporaženi. Nerešen rezultat će mnogo značiti za ono što dolazi, svaka im čast, pokazali su kako može da se igra protiv jednog velikana kao što je Milan – rekao je Lazetić u studiju TV Arena sport posle poslednjeg zvižduka grčkog sudije Tasosa Sidiropulosa.

Isto mišljenje imao je i Biševac.

– Čestitao bih Zvezdi i Dekiju na sjajnoj fudbalskoj predstavi. Videli smo sve, jednu hrabru i dobru Zvezdu. Videli smo puno šansi, dobar ritam utakmice. Sve pohvale igračima i stručnom štabu na prikazanoj partiji protiv Milana. Nisu se uplašili velikog protivnika, izašli su visoko, igrali svoju igru, stvarali šanse, veliko bravo za Zvezdu – kazao je nekadašnji defanzivac kluba iz Ljutice Bogdana i nastavio:

– Zvezda je u prvom poluvremenu imala tri sjajne šanse i time pokazala da želi da igra i parira jednom Milanu. Videli smo dobru i hrabru Zvezdu, koja se ne boji da preuzme rizik. Sve pohvale i čestitke. Deki, ovim što radi sa Zvezdom, pokazuje da izrasta u sjajnog trenera.

MN Press

Reči hvale za nekadašnjeg saigrača, a danas šefa struke srpskog šampiona imao je i Lazetić.

– Deki je takav, energičan, bio oduvek. Mi smo odrasli zajedno, od 13-14 godine. Ono što je rekao pokazuje kako Zvezda treba da igra u budućnosti. Igrali su protiv jednog velikana, izašli su visoko, ostavljali igrača, da budu u defanzivi protiv fenomenalnih igrača Milana jedan na jedan. Zvezda nijednog trenutka nije pokazala da je inferiorna ni na jednom delu terena, a pričali smo i bili oduševljeni kakve igrače ima Milan i kako lako igraju. Zvezda je pokazala da može da igra ovakvu, veliku utakmicu i svaka im čast na tome.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije veruje da će Stankovićevo iskustvo igranja na milanskom stadionu biti olakšavajuća okolnost za crveno-bele pred revanš.

– Kao što je Zvezdi bio hendikep igranja pred praznim tribinama na “Marakani”, tako će biti i Milanu u revanšu. Zvezda bi sigurno imala veliku podršku i u Milanu, ogroman broj naših ljudi bi bio na toj utakmici. “San Siro” je poseban stadion, Milan će izaći verovatno u najboljem mogućem sastavu i to će po mom mišljenju biti potpuno drugačija utakmica. Siguran sam da Deki to zna i pripremiće utakmicu shodno toj situaciji.

Pročitajte još

Da klub iz Ljutice Bogdana ima svoju šansu u revanšu koji se igra narednog četvrtka (21.00) u Milanu, veruje i Biševac.

– U revanšu je sve moguće. Zvezda je pokazala da može da igra, Deki će sa svojim stručnim štabom spremiti utakmicu i dok god postoji nada treba igrati. Postoji velika šansa u revanšu, Zvezda će odigrati jaku utakmicu. Sve je moguće – kazao je Milan Biševac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike