Heroj Crvene zvezde poručio navijačima: Ne dolazite mi ispred prozora, više nisam na toj adresi

19.02.2021

14:20 >> 14:22

0

Milan Pavkov otkrio i da li je razmenio dres sa igračima Milana, ali i da li će biti strelac i u Milanu

Heroj Crvene zvezde poručio navijačima: Ne dolazite mi ispred prozora, više nisam na toj adresi
Copyright MN Press

Ponovo navijači Crvene zvezde sa ponosom pevaju onu dobro poznatu pesmu “Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom”. I imaju “debeo” razlog za to. Nebeski skok u momentu kada je u vazduhu “visio” poslednji sudijski zvižduk, pa trzaj glavom i lopta u mreži koju čuva Donaruma. I na kraju 2:2 u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope između crveno-belih i Milana.

Heroj beogradskog tima, čovek koji izgleda ima poseban “pik” na velikane evropskog fudbala, ponovo je u žiži javnosti. A Pavkov, kao Pavkov, i dalje je čovek koji ne voli previše da se pojavljuje u medijima. Posle utakmice u kojoj je poneo titulu čoveka odluke, oglasio se putem oficijelnog klupskog sajta.

Svaki gol me raduje podjednako, a najviše me srećnim čine timski uspeh i rezultat. Svako ima svoju ulogu prilikom prekida igre, a moj zadatak je bio da budem na prvoj stativi. Na svaku loptu idem sa nadom i verom da ću postići pogodak. Profesionalac sam i svaka utakmica mi je velika i bitna – izjavio je Pavkov.

Golgeter Zvezde izražava i jasnu želju da Crvena zvezda prođe u osminu finala Lige Evrope. Priče da li će se prezime Pavkov naći upisano i na semaforu na “San Siru” sledećeg četvrtka ga ne interesuju previše.

Na koji način možemo do senzacije prepuštam stručnom štabu, a na nama igračima je da ispoštujemo sve dogovore i damo svoj maksimum. Voleo bih da ekipa ostvari dobar rezultati, a da li uz moj gol ili nečiji drugi nije važno.

Pavkov ističe da mu znači podrška kluba, da je gol posvetio porodici, a otkrio je i da li je razmenio dres sa igračima Milana.

Pročitajte još

Najviše mi znači podrška porodice, ali mi znači i podrška generalnog direktora Zvezdana Terzića. Nastojaću da i u narednom periodu postižem golove. Nemam naviku da razmenjujem dresove posle utakmice, više volim da ih sačuvam i poklonim nekom Zvezdinom navijaču.

Za kraj Pavkov se našalio i da li očekuje da mu navijači ponovo pevaju ispod prozora, kao kada je postigao dva gola Liverpulu.

Možda i planiraju, ali moraju da znaju da ne živim više na toj adresi – uz osmeh će Pavkov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike