Holandski novinar ostrvio se na Srbina: Bolje prestani da igraš fudbal!

23.02.2021

18:59 >> 18:54

0

Kritika koja prelazi granice pristojnosti izašla iz usta Johana Derksena

Holandski novinar ostrvio se na Srbina: Bolje prestani da igraš fudbal!
Copyright Printscreen/youtube

Holanđanin Johan Derksen poznat je u svojoj zemlji kao kolumnista magazina “Voetbal International”, komentator na RTL Nederland, a učestvuje i u poznatoj fudbalskoj emisiji “Veronica Inside” kao gost komentator.

Pre novinarskog posla 12 godina se bavio fudbalom kao profesionalni igrač u Kamburu, Mastrihtu, Go Ahead Eaglsu i nije zapamćen kao preterano uspešan fudbaler i ne zna se zbog čega je prestao da se bavi fudbalom, ali često u svojim komentarima pokazuje nedostatak i mere i dobrog ukusa.

U poslednjoj emisiji “Veronica Inside”, Derksenova meta bio je srpski reprezentativac Uroš Spajić zbog partije protiv Tventea (2:2).

Profimedia

Trener Dik Advokat treba da kaže Spajiću “Zar ne bi bilo bolje da prestaneš sa igranjem fudbala?”. Jer, u posedu ne može ništa, a ako izgubi loptu, ne može ništa. Strašno je – rekao je Dreksen, a zatim se na isti način osvrnuo na igru Spajićevog saigrača Argentinca Markosa Senesija:

Pročitajte još

Mislim da je Senesi veoma precenjen igrač. To je vrlo prosečan centralni defanzivac. A oni koji kažu da će od njega dobiti dvadeset miliona evra, nisu pri zdravoj pameti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike