Miha otkrio kako će povratak publike na stadione uticati na fudbalere

27.02.2021 | 08:59

Autor: Milan Nastić

Srpski trener je ubeđen da će im biti potrebno vreme da se adaptiraju na nove okolnosti

Copyright Profimedia.rs

Fudbaleri i ali i navijači su zaboravili kakav je osećaj biti na tribinama i pratiti neku utakmicu.  Kako sada stvari stoje i ova sezona će biti završena bez publike na stadionima, barem u Italiji.

Time se bavio i trener Bolonje Siniša Mihajlović koji je izjavio da će igrači imati neki vid traume kada se bude desio taj trenutak.

– Već duže vreme živimo u vanrednim okolnostima. To se manifestovalo i u sportu, gde odavno nema publike na tribinama. Kad se taj trenutak dogodi, u prvi mah videćemo kako će fudbaleri reagovati na to. Mislim da će neki igrači u početku imati čak i određenu traumu, jer samo saznanjem da će ponovo igrati pred navijačima biće za njih nešto čudno. Slično onome kad su se našli u situaciju da igraju pred praznim tribinama – istakao je Mihajlović.

Pročitajte još

Bolonja danas u 24. kolu Serije A dočekuje Lacio, a srpski stručnjak koji je inače vezan za klub iz Rima, ističe da njegova ekipa može da ostvari dobar rezultat, jer su nebesko-plavi uzdrmani ubedljivim porazom od Bajerna u Ligi šampiona.

– Videćemo, mislim da će svako igrati svoju igru, pa ko na kraju izađe kao pobednik. Biće to jedan otvoren meč, u kojem verujem da mi možemo da dođemo do tri boda. Nama u prilog ide i to što je Lacio primio četiri gola od Bajerna i sigurno da su malo poljuljani i da je taj poraz ostavio traga na njih. To može da bude naša prednost, ali isto tako ne smemo da im dozvolimo da protiv nas vrate samopouzdanje – zaključio je Mihajlović.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam