Mihino neprijatno iznenađenje Sergeju za 26. rođendan: Bolonja za spas, Lacio za brigu

27.02.2021

19:03 >> 19:04

0

Reprezentativac Srbije sa svojim neboplavima poražen na stadionu Renato Dal Ara

Mihino neprijatno iznenađenje Sergeju za 26. rođendan: Bolonja za spas, Lacio za brigu
Copyright Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Fudbaleri Bolonje došli su do veoma važna tri boda pobedom nad Laciom rezultatom 2:0 (1:0). Golove za domaće postigli su Mbaje u 19. i Sansone u 65. minutu, tako da će se tim srpskog trenera Siniše Mihajlovića nakon ovog kola približiti za jedan veliki korak sigurnoj zoni tabele Serije A, dok će lacio gubitkom ovih bodova iskomplikovati dodatno svoju borbu da se plasira u jednu od dva UEFA takmičenja.

Prema očekivanju Mihajlovićeva ekipa je nametnula žestok tempo protiv “lacijala” koje je predvodio slavljenik Sergej Milinković-Savić na svoj 26. rođendan. Bolonja je dominaciju brzo pretvorila u vođstvo, tako da su u ostatku meča bili oprezniji i češće su vrebali prilike iz kontri. Jedna takva je prošla u 65. minutu kada je Barov sa desnog krila ubacio loptu u srce kaznenog prostora odakle je Sansone tukao pored dvojice štopera gostiju. Golman Pepe nije mogao mnogo toga da uradi kako bi sprečio dupliranje prednosti domaćih.

Pročitajte još

Akteri meča su pokazali dosta nervoze, jer su bodovi bili potrebni svima, pa su kamere zabeležile i čarke na terenu. U jednoj je učestvovao i Mihajlović, prilikom sukoba njegovog beka De Silvestrija sa krilom Lacija Koreom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike