Sporting u novim problemima zbog otkaza Siniši Mihajloviću

01.03.2021

20:01

0

Autor: Adam Štulić

Stručni štab srpskog trenera sudskim putem zatražo naplatu ugovora

Sporting u novim problemima zbog otkaza Siniši Mihajloviću
Copyright Profimedia/Massimo Paolone/LaPresse

Više od dve godine je prošlo kako je Sporting uručio otkaz Siniši Mihajloviću, a klub iz Lisabona i dalje ima velike probleme zbog te odluke. Naime, posle srpskog stratega, i njegovi pomoćnici odlučili su da sudskim putem naplate prevremeni prekid ugovora.

Podsetimo, Mihajlović je u leto 2018. godine promovisan u novog trenera Sportinga, ali samo nekoliko dana posle toga došlo je do promene klupskog rukovodstva, a novi čelnici odlučili su da raskinu sve veze koje su ostale iza tadašnjeg predsednika Bruna de Karvalja.

Portugalski mediji pišu da su Emilio de Leo, Masimilijano Markezi, Dijego Rajmondi i Miroslav Tanjga, koje je Mihajlović doveo u Lisabon kao članove stručnog štaba, rešili su da pođu Mihajlovićeviim stopama i preko Suda za sportsku arbitražu naplate ukupno 2.9 miliona evra.

Sinišini pomoćnici u tužbi su naveli da su ugovor sa Sportingom potpisali u junu 2018. godine i traže da im se on isplati, dok rukovodstvo “lavova” smatra da za tužbu nema osnova pošto ugovora navodno nije ni bilo.

Pročitajte još

Ipak, malo je verovatno da će taj argument proći na sudu, jer je upravo Mihajlović u proleće prošle godine dobio spor sa Sportingom, koji je kao odštetu za otkaz morao da mu isplati tri miliona evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike