Siniša Mihajlović promenio menadžera, uskoro bi mogao i klub

09.02.2021

14:54 >> 15:24

0

Srbin i navijači žele da vide konkretne poteze od vlasnika Bolonje Džoa Saputa

Siniša Mihajlović promenio menadžera, uskoro bi mogao i klub
Copyright Tanjug/Filippo Rubin/LaPresse via AP

Direktor Korijere delo Sport Ivan Zazaroni, koji je u centar pažnje javnosti Italije i Srbije dospeo ranom objavom informacije o bolesti Siniše Mihajlovića, tvrdi da Bolonja nema budućnost i da klub isključivo zavisi od planova srpskog stručnjaka.

– Bolona je postala Mihajlović. Siniša je slika i prilika, suština i spas za ovaj klub koji već dugo nema ništa u planu. Nemojte mi reći da su Skov Olsen, Svanberg i Hiki deo nekog plana. To je samo znak očaja! Ajmo, uzmimo mlade igrače, jer vlasnik ne želi da uloži novac. Ne možete da igrate ligu bez centarfora! Danas se pravimo da je Barov špic. Ne, on se prilagodio ulozi. Zahvaljujemo mu, hvala Siniša što ćeš nas verovatno spasiti. Da je ljudi na stadionu bilo bi više negodovanja nego aplauza – rekao je Zazaroni.

Poslednjih dana objavljena je serija tekstova u italijanskim novinama i portalima o budućnosti Bolonje i Siniše Mihajlovića. Ocenjuje se da će razgovor Srbina sa porodicom Saputo, na kraju sezone dati tačne smernice, jer se veruje da bi američki vlasnici mogli da se povuku iz posla prodajom svojih akcija, ali i da bi Mihajlović mogao da se povuče sa mesta šefa stručnog štaba ako se pokaže ambicija za napredovanje ka vrhu.

Pročitajte još

Da stvar bude još zanimljivija danas je objavljena informacija i da je Mihajlović pronašao drugog menadžera koji će ubuduće zastupati njegove interese u pregovorima sa Bolonjom ili ptencijalnim klubovima. Prema Transfermarktu o Mihajloviću se dosad starala madridska agencija u kojoj je glavnu reč vodio Zoran Vekić, a sada će se o njemu brinuti Italijan Alesandro Lući.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike