Zvezda dobro prošla za prekid protiv Zlatibora: Pola miliona za upad navijača

03.12.2020

18:11 >> 18:13

0

Kazna crveno-belima određena zbog prekinute utakmice u Kupu 16. novembra

Zvezda dobro prošla za prekid protiv Zlatibora: Pola miliona za upad navijača
Copyright MN Press

Crvenu zvezdu će upad navijača na kup utakmicu sa Zlatiborom koštati pola miliona dinara, odlučila je Disciplinska komisija FSS na današnjoj sednici. Crveno-belima se stavlja na dušu i to što nisu poštovali zdravstvene protokole, jer su navijači posle ulaska na severnu tribinu izašli na atletsku stazu među igrače i članove stručnog štaba.

Pročitajte još: „Trebalo je da prodamo Mesija letos“

Sporni momenti su se odigrali početkom drugog poluvremena pojavom nekolicine navijača na severnoj strani stadiona. Oni su se nakon razgovora sa igračima i Dejanom Stankovićem povukli sa terena, ali su “disciplinci” u živom prenosu mogli i sami da vide na koji je način zakazala organizacija utakmice. Ovakva sankcija verovatno je obradovala upravu srpskog šampiona, budući da je pravilnikom predviđeno čak i eliminacija iz Kupa ili igranje van svog stadiona.

Isti organ pokrenuo je i postupak protiv Metalca jer nije poštovao preporuku Zajednice Superlige i Prve lige da se pred početak svake utakmice organizuje minut ćutanja u spomen nedavno preminulom Dijegu Maradoni.

Pročitajte još:  Teški poslednji dani legendarnog Argentinca: Dijego je bio zaključan u sobi, bez prisustva nekog stručnjaka

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike