Zvezda dobro prošla za prekid protiv Zlatibora: Pola miliona za upad navijača

03.12.2020 | 18:11 >> 18:13

Autor: Dejan Petković

Kazna crveno-belima određena zbog prekinute utakmice u Kupu 16. novembra

Copyright MN Press

Crvenu zvezdu će upad navijača na kup utakmicu sa Zlatiborom koštati pola miliona dinara, odlučila je Disciplinska komisija FSS na današnjoj sednici. Crveno-belima se stavlja na dušu i to što nisu poštovali zdravstvene protokole, jer su navijači posle ulaska na severnu tribinu izašli na atletsku stazu među igrače i članove stručnog štaba.

Pročitajte još: „Trebalo je da prodamo Mesija letos“

Sporni momenti su se odigrali početkom drugog poluvremena pojavom nekolicine navijača na severnoj strani stadiona. Oni su se nakon razgovora sa igračima i Dejanom Stankovićem povukli sa terena, ali su “disciplinci” u živom prenosu mogli i sami da vide na koji je način zakazala organizacija utakmice. Ovakva sankcija verovatno je obradovala upravu srpskog šampiona, budući da je pravilnikom predviđeno čak i eliminacija iz Kupa ili igranje van svog stadiona.

Isti organ pokrenuo je i postupak protiv Metalca jer nije poštovao preporuku Zajednice Superlige i Prve lige da se pred početak svake utakmice organizuje minut ćutanja u spomen nedavno preminulom Dijegu Maradoni.

Pročitajte još:  Teški poslednji dani legendarnog Argentinca: Dijego je bio zaključan u sobi, bez prisustva nekog stručnjaka

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam